Знаете ли защо половин България не обича Лудогорец? Защото Лудогорец

...
Знаете ли защо половин България не обича Лудогорец? Защото Лудогорец
Коментари Харесай

Истината за Лудогорец боли, но е такава...

Знаете ли за какво половин България не обича Лудогорец? Защото Лудогорец се осмели да наруши синьо-червеното статукво у нас. Направи го по решителен метод и си сътвори доста врагове. Ето заради тази причина нощес доста хора викаха против „ зелените ”. Което е доказателство, че проектът в Разград е... сполучлив. Много сполучлив, макар загубата с 0:2. При шест следващи трофеи и две влизания в групите на Шампионската лига у нас повече ще те намразят, в сравнение с заобичат. Истината е такава и боли. Боли, защото и „ сини ”, и „ червени ” не могат да се примирят с обстоятелството, че някой ги е изместил от върха. Друг е въпросът (за който към този момент писахме), че те сами са си отговорни.

А другояче самият Лудогорец имаше потребност от резултат като снощния. Имаше потребност да попадне в израелската пустиня (в дословния и в преносния смисъл), с цел да усети мощната жадност за оцеляване и европейски победи.
Да, загубата с 0:2 сложи първенците в действителност в тежка обстановка. Всъщност,  сигналната лампичка взе да мъждука още в Литва, но  след това „ орлите ” откриха сили да полетят и продължат напред. Апоел Беер Шева обаче не е Жалгирис. Израелците са надалеч по-стойностен и първокласен тим, който макар многото си позитивни черти може да бъде преодолян. Даже и при този отрицателен резултат. Големите тимове потвърждават, че са такива в напечените мачове, а идният след седмица се обрисува да бъде не напечен, а парещ. Ама доста парещ. А горещината (също като пустинята) може или да те изтощи, или да те накара да събереш всички сили и да оцелееш. Дали Лудогорец ще оцелее, ще разберем напълно скоро. Направи ли го, ще се кали още повече. А истината още веднъж ще заболи...
ДИМИТЪР АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ
БЛИЦ показва всичко за българското присъединяване в Европа

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР