Знаете ли, много хора се възмутиха от майката на дете

...
Знаете ли, много хора се възмутиха от майката на дете
Коментари Харесай

Стела Николова: Вчера се видя истинското лице на управляващите

Знаете ли, доста хора се възмутиха от майката на дете с увреждане, която през вчерашния ден го подложила на неприятната преживелица в Народно събрание.
А знаете ли на какво подлага страната същото това дете с увреждане и майка му през всичките му 24 години живот?
 Изведоха със мощ протестиращите майки от постройката на Народното събрание (ОБНОВЕНА) Изведоха със мощ протестиращите майки от постройката на Народното събрание (ОБНОВЕНА)
Изведоха със мощ протестиращите представители на самодейността " Системата ни убива " от постройката на Народното събрание, съобщи БГНЕС....
На доста по- грубо оскърбление и скотско битие! Да се молиш и обикаляш институции за явни помощни средства, да водиш детето си на ТЕЛК, в случай, че е ясно, че то няма да оздравее, да си губиш времето във вадене на документи, които са изцяло непотребни, тъй като е явно, че това " дете " на 24 ще остане на грижите на майка си, до момента в който тя е жива. А след това? За това стачкуваха майките и не престават да го вършат, в обществената мрежа фейсбук.
Не, не беше грозно това през вчерашния ден! Грозно е това всеки ден, всеки месец и всяка година. Унижението да се молиш с документи по институции за нещо, което би трябвало да ти се поставя и да ти носят на крайници.
А помощите не би трябвало да са що се касае за мизерно битие, а за естествен живот, тъй като е задоволително тежка мисълта, че детето ще те надживее, само че няма да има кой да се грижи за него.
Да, по този начин би трябвало да се стачкува при такива ръководещи и през вчерашния ден се видя същинското им лице. Те няма да си отидат даже и всички да излезем по площадите, за това би трябвало да покажем на света какъв срам ни ръководи!
 Майките от „ Системата ни убива “: Елате и ни подкрепете, готвят се да ни изхвърлят от Народното събрание Майките от „ Системата ни убива “: Елате и ни подкрепете, готвят се да ни изхвърлят от Народното събрание
От 10:00 протестиращи от “Системата ни УБИВА ”, “Изправи се ”, Орлов град и палатков лагер “Ректората&rdquo...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР