Знаете ли коя ще е партията, която ще ближе рани

...
Знаете ли коя ще е партията, която ще ближе рани
Коментари Харесай

Да не стане промяната подмяна

Знаете ли коя ще е партията, която ще ближе рани след идващите избори като Има Такъв Народ след последните? С огромна възможност най- новата – Продължаваме промяната. А повода е Българска социалистическа партия, която получи министерски кресла и вицепремиер. Ако гласоподавателят искаше Нинона във властта, щеше за избере Българска социалистическа партия, а той прати Столетница където реши че й е мястото, допустимо най- обратно. Сега е четвърта мощ, само че на идващите избори и него няма да завоюва.

Каква е смяната в случай щом някой влиза във властта по втория метод. От всички партии, посочени за статукво, тя най- доста е такова. И гласоподавателят, избрал смяната го знае, и в този момент се чуди по какъв начин сякаш млади, необременени хора, позволиха това.

Защото новият вицепремиер не е мечтан в личната си партия. Вчера Николай Добрев съобщи в прав текст, че я поддържа за всички постове, които би заела, единствено и единствено да остави Българска социалистическа партия на мира. Под нейното управление партията й в Хасково от три извоювани преди мандата, се срина до един на последните 2 избора и нищо не бе положение да я накара да се бори за повече, като постави за лидер локален човек. На идващите няма да има мандат от Хасково.

Чудят се в този момент симпатизантите на симпатичните хора от Политическа партия какво тъкмо стана. Защото нали знаете поговорката, че със остарели …не става. Народът е недодялан, само че умен, знае, че няма да издържи дълго коалиция, в която има леви, десни и комплицирани. Млади хора, нека вместо смяна не извършите замяна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР