“Знаете ли колко пари даде Кирил Петков за подпомагане на

...
“Знаете ли колко пари даде Кирил Петков за подпомагане на
Коментари Харесай

Антон Хекимян заби Васил Терзиев в земята! Кирил Петков не дал стотинка за София, Асен Василев искал по-скъп билет за рейса

“Знаете ли какъв брой пари даде Кирил Петков за подкрепяне на София по време на коронавирус пандемията и какво предложи Асен Василев за градския превоз? ” С този въпрос претендентът за кмет на столицата от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян се обърна към директния си конкурент Васил Терзиев в студиото на Nova тази заран.

 

Въпреки, че е не просто номинация, само че и огромен спонсор на “Промяната ”, племенникът на Петър Младенов се оказа изцяло неопитен и мълчеше комплицирано, тъй като най-вероятно си няма и най-бегла концепция каква подигравка си направиха партийните му шефове със софиянци по време на невижданата здравна рецесия преди две години.

 

 

“Тъй като не отговорихте на този въпрос, аз ще Ви кажа. Нула лв. е дал Кирил Петков за превоза в София, а Асен Василев предложи цената на билета да бъде нараснала! ”, отвърна му Антон Хекимян, а феновете обезумяха от яд и възмущение. Но претендентът на ГЕРБ-СДС не спря до тук и без заобикалки попита Терзиев за какво съгласно него Петков и Василев са желали да навредят софиянци. “Искате да ударите Фандъкова и ГЕРБ по този метод, само че в действителност жителите са тези, които са пострадали ”, не скри разочарованието си той.

 

 

Поводът да зададе този въпрос към Васил Терзиев беше паралелът с английския министър председател, който по време на пандемията е подкрепил кмета на Лондон с 4 милиарда паунда с цел да преодолее британската столица рецесията с горивата и електричеството.

 

“Четири милиарда паунда за Лондон против нула лв. за София. Така ли ще управлявате? ”, прочувствено приключи речта си Антон Хекимян, а обществените мрежи прегряха с мнения, че претендентът на ГЕРБ-СДС е бил същинският победител в дебата и най-достойният предстоящ кмет на столицата.

 

Тагове: Антон Хекимян Петър Младенов Асен Василев Васил Терзиев ГЕРБ-СДС кандидат-кмет София
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР