Знаете ли колко калории има едно парче козунак? Вярно е,

...
Знаете ли колко калории има едно парче козунак? Вярно е,
Коментари Харесай

Подготовка за Великден: Алекс Петканова и Мона Гочева на бърз детокс - гладуват с дни

Знаете ли какъв брой калории има едно парче козунак? Вярно е, че доста зависи - от това какъв брой захар сложите, каква е плънката, а и от това какъв брой изядете. Ако потърсите в интернет обаче, ще видите една стряскаща цифра. 367 kcal за 100 гр.! Това е в действителност много. Би се равнявало да вземем за пример на омлет от 4 яйца с спомагателна лой. 

Виж още: Рени иронизира колежките с новите носове: Ходят при един и същи доктор, по тази причина са идентични!

Но традициите са, с цел да се съблюдават, а лека подготовка преди празниците може да направи провалите по тежестта ни по-малки. Може би точно с тази концепция с Лунната диета се " хванаха " две известни у нас инфлуенсърки - Александра Петканова и Мона Гочева. 

Виж още: Какво се случва сред Неда Спасова и Филип Буков? Актрисата откровена за връзките им 

Инициативата пристигна от Петканова, която осведоми, че стартира етапа на пълнолунието. За себе си тя избрала да е на детокс със сокове, само че на почитателите си предложи да създадат 24-часов апетит единствено на чай и вода, " с цел да помогнете на стомахчетата да си починат и да изхвърлите непотребната вода ", аргументира се още тя, само че от story-тата ѝ виждаме, че в действителност нейното недояждане ще продължи 2 дни.

В предизвикването се включи и Мона Гочева, която още по обяд се оплака от апетит, жадност за кафе, а фактът, че уговорките ѝ за деня я " сблъскаха " с някои вериги за бързо хранене не направи предизвикването по-лесно. 

Виж още: 15 години по-късно и на косъм от пандиза: Пацо от " Биг Брадър " с красива дъщеричка и семейство 

Самата Лунна диета е обвързвана с теории за въздействието на Луната върху индивида. Тя може да направи по няколко разнообразни метода. По своята същина съставлява 24-часово недояждане. Практикуващите постоянно вършат подготовка - няколко дни на по-лека храна, както и зареждане - въвеждане на храните. Идеята е да се задържат постигнатите по време на апетит резултати. Лунна диета може да се съблюдава при пълнолуние, новолуние и двете четвърти етапи на Луната.

Изображение: https://www.instagram.com/monagocheff/
https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/
Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР