Знаете ли кое е най-постоянно в нашия свят? Това, разбира

...
Знаете ли кое е най-постоянно в нашия свят? Това, разбира
Коментари Харесай

Гарантиран Успех И Супер Тонус! Вижте Закона За Натрупване На Енергия И Сбъдване На Мечти

Знаете ли кое е най-постоянно в нашия свят? Това, несъмнено, са измененията. Нашият свят се променя, нали? Денят сменя нощта, пролетта сменя зимата, всичко се трансформира. Повечето хора се опасяват от измененията тъй като те ни извеждат от зоната на комфорта. А на вятъра, тъй като измененията – това е животът, изменчив, променлив, само че забавен.

Страхът е най-голямата спънка за самореализация. Страхът от промени пречи да се вземат решения и да се работи. Енергията изтича от придвижването и променливостта на живота. Промяна – това е придвижване. Постоянство – това е неналичието на придвижване.

Законът за струпване на сила се състои в ежедневните промени. Ние би трябвало да се променяме всеки ден. Всеки ден да вършим нещо, което не сме правили или сме се страхували да създадем. Винаги, когато е допустимо, се измъквайте от зоната си на комфорт. Действайте!

Когато се движим – ние се намираме в потока на Вселената. Потокът на Вселената – това е обилие, благосъстояние, благополучие, естетика, наслада. Защо? Ето, да вземем за пример, слънцето. Променя се, нали? Или дърветата. Те се трансформират всеки сезон. Вселената – това са непрекъснати промени, придвижване, развиване, обилие!

Всичко се трансформира. Тогава за какво ние толкоз доста се опасяваме от смяна? Неуспехът и триумфът са двете страни на една и съща монета. Без единия - няма другия. След неуспех постоянно следва триумф. Това е смяната на живота. Успешните хора знаят, че без неуспех няма и триумф, няма придвижване, няма развиване.

Тъгата е противоположната страна на насладата. Без мъчителни и горчиви моменти ние в никакъв случай няма да бъдем в положение да оценим радостните събития. Когато ние усещаме тъга – това ни извежда отвън зоната на комфорт. Ние се опасяваме от болежка и тъга. Но те единствено в нашата глава. Защо толкоз се боим?

Без ярки събития, положителни или неприятни, животът се трансформира в поредност от сиви всекидневия. Ние толкоз се опасяваме от страдания и неуспехи, че сме не запомнили по какъв начин да се любуваме на щастието и триумфа. Защото те просто липсват. Премахнете едно и ще изчезне друго. Премахнете горчивината – ще изчезне и насладата. Откажете се от провали – няма да има и триумфи. Ако ние заобикаляме нещо, изчезва и противоположната страна на това проявяване.

Всичко е в нашия разум. Той е главният зложелател на развиването и придвижването напред. Нашият разум се опасява от промени. Той възприема измененията живота като опасност. Умът се основава на нашия опит и ни кара да се опасяваме от промени, с цел да ги заобикаляме.

А животът е елементарен! Искате ли да сте богати и сполучливи – бъди! Просто вземете решение и действайте. Но се огледайте наоколо- какъв брой са несполучливите и небогати хора. Защо е по този начин? Как мислите? Това е по този начин, тъй като хората толкоз се опасяват от смяната, че не стартират да работят. Умът ги държи в непрекъснат боязън, оправдава бездействието с милиони доводи. Да оправдаете себе си постоянно е елементарно. След това, не в този момент, на следващия ден … от понеделник, от новата година … т.е. НИКОГА! А няма ли деяние – няма резултат, няма сила.

Не забравяйте, силата – това е придвижване! Движението – това е смяна!
Не се опасявайте от неуспехите, не се опасявайте от скърби. Всичко се трансформира – а ние ставаме по-силни, по-опитни. Така стартира напредък, по този начин се оформя личността. Така се натрупва сила. Не се ограничавайте. Приемайте предизвикването даже да е ужасно, даже в случай че е некомфортно. Само когато действате можете да съумеете.

Действието е равно на сила! Колкото повече сила имате, толкоз повече фантазии и проекти ще бъдете в положение да реализирате. Това е законът за струпване на сила!

източник: bg.checkonline4you.com
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР