Знаете ли кое е най-гледаното първенство в нашата страна? Може

...
Знаете ли кое е най-гледаното първенство в нашата страна? Може
Коментари Харесай

Как с букмейкъра Alphawin българският футбол става по-интересен?

Знаете ли кое е най-гледаното състезание в нашата страна? Може би си мислите, че става дума за британската Висша лига. Но това не е правилният отговор. Неочаквана констатация за мнозина, които биха предположили, че върхът на зрителския интерес събира италианската Серия А или пък испанската Ла Лига. Нищо сходно! Всъщност, най-сериозна телевизионна публика събира точно нашето си състезание. Изненадали ли сте? Всъщност, не е чак толкоз сюрпризираща вест. С навлизането на новия букмейкър и преференциалните коефициенти, които предлага, “А” група, както я наричахме до наскоро, става още по-интересна.

Все отново доста от футболните фенове въобще заобикалят българските мачове и се насочват единствено зрелищата от шампионатите на Стария континент. Действително, качеството на нашето състезание не е впечатляващо, като осезаемо отстъпва на водещите лиги в Европа. И все пак се радва на най-сериозен зрителски интерес, най-малкото заради това, че огромен % от ентусиастите в страната са част от един от двата огромни фенски лагера у нас, подкрепящи надлежно Левски или ЦСКА. Те наблюдават мачовете на своя тим, изключително когато не са на стадиона, а тези срещи са обект на интерес от страна и на неутралните фенове. Това изяснява за какво като ефирен артикул Първа лига е по-търсена, в сравнение с много по-класните шампионати на Англия, Италия или Испания.

Какви
залози се одобряват за мачове от нашето състезание

Българският шампионат се радва на засилено внимание и поради опцията да се залага на мачовете в програмата му. Срещите от първия ни ешелон участват в менюто на всеки лицензиран
букмейкър, а в Alphawin откриваме коефициенти на положително равнище и любопитни благоприятни условия, които не са налични на всички места.

Да вземем за образец тази част от менюто, наречена Мултиголове. Тук имаме вариация на
залог за ефикасност, единствено че не е на правилото “Под/Над”, а по-скоро “От-До”. Какво значи това? При Мултиголове можем да определим в кой диапазон като осъществяване на попадения ще влезе съответната среща. Убедени сме, че в дуела ще има голове над междинното, само че три ли ще бъдат, четири или повече - не сме сигурни..Вместо да се чудим дали да местим линията на правилото Повече/По-малко, можем да създадем друго. Избираме селекция 3-4 или 3-5, като при първия случай печелим, в случай че са маркирани три или четири гола, а при втория надлежно ще имаме триумф при 3, 4 или 5 топки в мрежите на двата тима. Колкото повече варианти съдържа Мултигол опцията, толкоз по-нисък е и коефициентът. И надлежно в случай че се стопираме на пай диапазон с включени единствено два гола в селекцията (1-2, 2-3, 3-4 и т.н.), възвръщаемостта не наподобява по никакъв начин зле - нормално малко под 2 към 1.

Това е единствено един елементарен образец за това по какъв начин новият
букмейкър може да направи още по-интересно българското състезание. В менюто на Alphawin за всеки дуел от нашия шампионат са налични десетки пазари, като потребителите имат опция да избират дали да играят на краен излаз, на прецизен резултат, на картони и корнери или пък на по-специфична прогноза като тази, която разяснихме доскоро. Независимо дали сме на стадиона или пред тв приемника, българското състезание става още по-интересно, когато е налице и тази конспирация, когато се опитваме да потвърдим уменията си на експерти с големи знания за играта у нас.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР