Знаете ли какво правят децата ви, когато вас ви няма?

...
Знаете ли какво правят децата ви, когато вас ви няма?
Коментари Харесай

Варненец е втрещен: Ето това правят децата ви, когато вас ви няма!

Знаете ли какво вършат децата ви, когато вас ви няма? Ей по този начин пушим и дишаме божествен газ. Това написа в огромна Facebook група варненец след снощния концерт на " Кока-Кола " в града, видя Varna24.bg .

" Всичко идва от фамилията! На концерт на " Кока-Кола " видях по какъв начин малолетни вдишват божествен газ. След като разбрах, алармирах на 112 по какъв начин момче продава божествен газ. Цената е 3,50 лева на балон. След известно време видях изхвърлени два флакона, които не бяха празни. Може би е схванал от някъде, че има инспекция и ги е изхвърлил. Лично аз предадох съответните флакони на органите на реда.

След към 30 минути виждам въпросното момче в тълпата и ходя след него. След известно време мина служител на реда, на който му споделих, че има божествен газ, с цел да го спре. Той го спря, само че след известно време потегли да бяга. Аз потеглих след него да тичам и към 300-350 метра той хвърли флакон, който беше цялостен догоре. След 40 метра го хванах и го предадох на органите на реда...

От мен мъчно ще избяга. Държеше се несъответстващо! Можеше и този път да си затворя очите, както направиха всички и да си чувам музиката, само че просто имам съвест, която не ми разрешава да заставам и да виждам безучастно по какъв начин ги трови останалите. Видях по какъв начин малолетни пушат, само че това ще ми кажете, че не е от в този момент, само че от кое място идва всичко това, може би преди всичко от Семейството и Приятелите и несъмнено Самоконтрол! Възпитанието е на нулево равнище. Къде са родителите?

Също по този начин, когато потеглих да тичам и хората ме виждаха по какъв начин тичам след причинител някой да го хване т.е. да го спре, само че истината е една, която още веднъж видях - безусловно никой няма да ти помогне да го хванеш. Не, че аз не мога да го хвана! Просто желаех да видя дали някой ще помогне. Хората си минават без да ги интересува, цялостно безхаберие към обществото! Доста тъжна картинка! Пък техните деца вдишват божествен газ и пушат цигари и по този начин нататък...

А те очевидно не схванаха,че по този начин както се държат са цялостни загубеняци! Това не ви прави готини! Готини ще ви направи в случай че четете книги, помагате, имате проект за живота и по този начин нататък... Бъдете здрави и се пазете! ", написа индивидът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР