Знаете ли какви слабости има всяка от зодиите? Астролозите споделят

...
Знаете ли какви слабости има всяка от зодиите? Астролозите споделят
Коментари Харесай

Зодии, които се обичат, но рядко остават заедно

Знаете ли какви недостатъци има всяка от зодиите? Астролозите споделят с нас с представител на кое съзвездие не ви е съдено да бъдете дружно (поне съгласно звездите) …
Овен и Везни
 Кои мъжки зодии е по-добре да се раждат като дами, а женските - като мъже Кои мъжки зодии е по-добре да се раждат като дами, а женските - като мъже
Със сигурност в живота е имало мъже с чисто „ женско “ държание и „ стоманени “ дами, които освен ще влязат в пламтя...
Тази връзка е голям тест за всеки от признаците. Сложността на Везните и сексуалността на Овена са изцяло разнообразни неща, само че те са привлечени един от различен. Тази връзка ще завърши бързо, тъй като сложността, сдържаността и поддържането на допустим метод на живот нервират Овните, които не могат да се трансформират макар напъните на Везните.
Телец и Скорпион
Въпреки че разногласията и споровете в връзките сред тези знаци са неизбежни, първичната жадност на Скорпиона за полово наслаждение бързо съблазнява нежния Телец. Телецът във връзката е доста въздържан и Скорпионите не го харесват, което става причина за кавгите. Следователно, с цел да поддържате връзка, е належащо да придвижите пристрастеността от спалнята в други аспекти на взаимния живот.
Близнаци и Стрелец
Когато Стрелец среща Близнаци, химията сред тях може да се види даже от птичи взор. И въпросът тук е освен във физическото привличане, само че и в психическата връзка сред тях. Те просто си пасват. Близнаците не харесват в Стрелеца увереността му, че той знае всичко по-добре от другите. И Стрелецът е разгневен от навика на Близнаците да клюкарстват.
 Кои зодии въртят обич в офиса Кои зодии въртят обич в офиса
Романтичната връзка с сътрудник е рисковано начинание, на което не всеки може да се реши. Въпреки това, до момента в който някои са внимателни и се п...
Рак и Козирог
Тези два знака са обединени от силата на Козирога и емоционалността на Рака. Щастието и пристрастеността от връзката посред им могат да бъдат унищожени от чувствеността на Рака и периодическата безчувственост на Козирога. По предписание Козирогът е доста нервиран от независимостта на Рака.
Лъв и Водолей
Лъвът харесва фантазията на Водолея и обстоятелството, че той си е самодостатъчен. Лъвът е царят на този свят и един от най-великите му владетели. Водолеят обича в Лъва неговата безгранична харизма. Само жаждата за внимание от страна на Лъва може да навреди на връзката на тази двойка, което е доста досадно за Водолеите.
Дева и Риби
 Това са най-злите зодии в зодиака - внимавайте с тях Това са най-злите зодии в зодиака - внимавайте с тях
Колкото и да се пробват, някои хора просто не могат да сдържат гнева и разочарованието си. Астролозите са създали статистика на най-з...
Противоположностите се притеглят. Рибите не обичат рутината, само че Девата обича реда и когато всичко е наред. Те си оказват помощ и се пробват да научат нещо ново от живота си: Рибите се научават да се провеждат, а Девите се научават да се радват малко на живота.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР