Знаете ли каква годишнина празнуват Б.Т.Р. на 16.01.2022 г.? Ако

...
Знаете ли каква годишнина празнуват Б.Т.Р. на 16.01.2022 г.? Ако
Коментари Харесай

Б.Т.Р представиха новия си клип на годишнината от албума „Играта“


Знаете ли каква годишнина честват Б.Т.Р. на 16.01.2022 година? Ако да, значи сте по-добре осведомени от музикантите Славчо Николов и Атанас Пенев, които бяха сюрпризирани да научат от Петя Дикова, че се навършват 20 години от албума им „ Играта “.

„ Все едно беше преди 5-6 години, а в действителност са толкоз доста “, изуми се Атанас Пенев.



„ Така си даваме сметка какъв път извървя нашата група и какъв брой неща постигнахме дружно “, добави Славчо Николов. „ Минахме през доста хубави моменти, минахме и през неприятни, само че те ни направиха по-силни. “

Музикантите споделиха, че за правили албума в много неприятен интервал за групата, само че са се мобилизирали и са написали едни от най-хубавите песни.



„ По това време интервалът беше неприятен, само че ние към този момент бяхме известно име, по тази причина помирисвахме триумфа “, показа Атанас Пенев.

Двамата към този момент са татковци на пораснали деца и дъщерите им са се насочили към сцената, само че не музикалната – желанието и ме да станат актриси.



Музикантите си спомниха огромните си концерти в Азия, на които са участвали хиляди души аудитория, а в Китай даже милиони.

В началото на 2022 година Б.Т.Р. показаха клипа на новата си ария – „ Някога “:



А на 11 февруари групата ще свири в НДК – клубен концерт, на който ще създадат показване на новия си албум.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР