Знаете ли каква е свекървата ви според Зодиака? Ако отговорът

...
Знаете ли каква е свекървата ви според Зодиака? Ако отговорът
Коментари Харесай

Хороскопът на свекървите: Телците си се бъркат във всичко, Лъвовете са деспоти, а със Стрелците не е скучно

Знаете ли каква е свекървата ви съгласно Зодиака? Ако отговорът ви е позитивен, тогава ще знаете и по какъв начин да се справите с нея. Или най-малкото ще се посмеете от сърце.
Каква е вашата свекърва?
ОВЕН
Постоянно е в придвижване и желае да командва. Когато оправи брачна половинка и децата, несъмнено, идва вашият ред. Единственото нещо, което можете да извършите, е да не обръщате внимание на нейното неодобрение или още по-добре, не позволявайте думата й да бъде последна. Не подвивайте опашка пред нея, гледайте я в очите, а в случай че работата излезе от надзор, за всеки случай, купете си предпазен шлем.
Телец

Тя всекидневно ще плете невидима мрежа към вас, от която сигурно няма да можете да избягате. Ще ви оплете във всичко. Ще ви поучава по отношение на храната, облеклото, парите и, да му се не знае, дори и по отношение на секса. Ще ви споделя по какъв начин желае всичко, което желаете и вие, а зад тила ви ще ви одумва, че нямате усет. Не може да се опише какъв брой е дебелоглав и не отстъпва нито на милиметър.
Близнаци

Тази жена има език, който може да накара всеки да обезумее. Първо хитро се стаява, проучва обстановката, набелязва слабите ви страни, а по-късно нападна. Устата й не стопира, употребява най-хапливите изрази и се бърка в безусловно всеки аспект от живота ви. От нея в никакъв случай няма да получите съвет по какъв начин се чисти, готви или пере. Домакинската работа не я интересува, а и не желае дори да се загатва за това.
Рак

Под нейната майчина маска се крие един от най-страшните свекрви на зодиака. С нея в действителност няма смешка. Където удря, там трева не пораства. Ако сами не се съгласите да играете по нейните правила, тя ще ви накара – въпреки всичко става въпрос за нейният наследник. Ако съумеете да влезете под кожата й и да спечелите доверието й, тогава ще може да вършите нещата посвоему.
Лъв

Забравете за народна власт и човешки права. Даже и Страсбург не може да ви помогне. Тя не пита, а заповядва. Настоява на своето, не разчита на никого, а още по-малко на снаха си. Но тя не го прави от завист, а непринудено – в последна сметка, тя е Лъв. Ето за какво, още първоначално й покажете зъбите си. Тя е всичко друго, само че не и глупава, и единственото нещо, което цени, е заслужен съперник.
Дева

Педант, мъдро и добре възпитана свекърва, от която след седмица взаимен живот сигурно ще ви заболи главата. За благополучие е дискрета, тъй че няма да си вре носа във вашите работи. Ако реши, че би трябвало да се намеси, ще ви пие кръвта дискретно и внимателно. Което е най-забавното, след известно време сами ще започнете да вярвате в това, което е споделила. Единственото ви избавление е емиграцията към Нова Зеландия, да вземем за пример.

Везни

Везната е една от най-префинените, само че и най-хитри свекрви в Зодиака. Винаги е безупречно подредена като за галерия. Цялата пенсия изразходва за козметика, тъй че ще бъде толкоз издокарана, че непрекъснато ще ви прави забележки, че не сте задоволително чиста и че не се грижите задоволително добре за нейния наследник. Най-доброто оръжие против нея е игнорирането. Не обръщайте внимание на нейните нови обувки, преструвайте се, че не сте забелязали новата й прическа. Това ще я изкара отвън нерви.
Скорпион

С нея няма елементарно да се разберете. На моменти е нежна и откровено желае да ви помогне, а по-късно има потребност да събори всичко пред себе си. Не щади нито личния си наследник, а още по-малко вас, която за нея сте никой и нищо. С нея можете да бъдете или другар или зложелател, само че ви съветваме да изберете първото, тъй като в противоположен случай ще загубите всички борби.
Стрелец

С нея в никакъв случай няма да ви бъде скучно. Умее дълги часове да приказва и да клюкарства за това какво се случва в квартала, което от време на време може много да нервира. За благополучие, умее и да спре, когато би трябвало. Тази жена почита непознатата независимост. Никога не може да й избягате, защото сигурно ще ви откри. Когато виждате, че може да се стигне до спор, гледайте да й кажете някое добре измислено хвалебствие, и тя ще бъде кротка като мушица.
Козирог

Пред вас стои мощен, тежък и твърдоглав съперник. Трудно ще съумеете да намерите слабото й място. Когато в живота в действителност ви потрябва помощ, тя ще бъде тук за вас. Но не мислете, че можете да я употребявате и след това да се отървете от неяо. Мъдра е и знае какво сте намислили, преди да извършите първата крачка. Ако желаете да я жегнете, задоволително е да я разстроите. Кажете й, че наподобява зле и че нещо не е наред с нея. Това сигурно ще я съкруши.
Водолей

Необикновена и радостни свекърва. Повече се интересува от проблемите на южноафриканските бунтовници, в сравнение с това, което ще яде на следващия ден. Не й пречете и вашите връзки ще бъдат отлични. Ако желаете да я отдалечите от себе си, започнете някаква форма на студена война, тъй като силата не прави работа против нея. Въпреки това, бъдете деликатни. Комбинацията от нервност, самообладание и висок разсъдък просто ще я накарат да трансферира всички свои проблеми върху вас.
Риби

Когато в дома имате свекърва под знака Риби, тогава можете умерено да кажете, че сте нагазили рисково в калта. Тя толкоз е разглезила личния си наследник, че той и в този момент, когато е възрастен, желае да се грижите за него както се грижи майка му. Е, в случай че би трябвало да споделите живота си с нея, тогава ще би трябвало да станете нейно копие. Всичко би трябвало да бъде хубаво и уредено, с цел да може сина й да бъде цар на престола.Най-дразнещата линия на всяка зодия: Кой с какво може безусловно да ви влудиАстрологията, като се изключи че е увлекателна, ни оказва помощ да научим повече за себе си.
Тя ни показва както наш…Mar 5 2019vijti.com

Инфо: За дамата

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР