Знаете ли каква е основната причина за преждевременната смърт в

...
Знаете ли каква е основната причина за преждевременната смърт в
Коментари Харесай

Тази статия може да ви спаси живота или живота на близките ви!


Знаете ли каква е главната причина за преждевременната гибел в актуалния свят? Сърдечна офанзива! Натовареният метод на живот, навикът е нездравословна храна, хронична липса на сън... Ние самите ние способстваме доста за развиването на заболяването, която всяка година става все по-разпространена и по-опасна. Няма да приказваме за нуждата да живеем здравословно или да бъдем по-малко нервни. Ще приказваме единствено за признаците, които могат да ви предупредят за идното злополучие с най-малко един месец.

Разберете какви проблеми би трябвало да възприемате като съществени червени флагове!

Умора

Когато артериите се стесняват, сърцето ви стартира да получава доста по-малко кръв, в сравнение с преди. Това усложнява действието на кръвоносната система. И първият симптом на тези проблеми е вековна унесеност и чувство за безспорна отмалялост. Несъвместимо дишане Ако сърцето ви не получи задоволително кръв, това значи, че белите дробове не могат да получат толкоз О2, колкото са привикнали да получават. 

Тези две системи са мощно подвластни една от друга. Човек не може да работи обикновено без другата. Така че, в случай че постоянно имате проблеми с даже дишанего, консултирайте се с доктор и допустимо най-скоро.

Слабост

Ако почувствате уязвимост в цялото тяло, това значи, че в артериите Ви има прекомерно малко кръв. Вашите мускули не получават точното количество О2 и хранителни субстанции. Така че, в случай че постоянно имате в безсъзнание положения без явна причина, това единствено по себе си е много обезпокоителен симптом на проблеми със сърдечно- съдовата система. Замаяност и студена пот.

Липсата на кръвен поток към мозъка е доста рискова за живота. Ако ви се коства, че тялото ви постоянно е покрито с лепкава студена пот, а вие сами постоянно изпитвате зашеметяване, тогава просто не можете да си позволите да игнорирате тези признаци.

Натиск на гърдите

Ако имате признаци на несъразмерен напън в гърдите, дискомфорт в тази област, тогава това е доста, доста неприятно. Тези признаци в последна сметка може да стартират да се появяват по-често и да ги изпитате все по-трудно. Ще ги пренебрегнете - елементарно можете да се срещнете с сърдечен удар лице в лице.

Синдром " фрости "

Ако имате понякога от на никое място,  признаци на грип, това може да значи, че се доближавате до междинен интервал. Много хора след офанзивата споделят, че няколко дни преди този момент, те са имали необясними пристъпи на " мраз ", т.е. те " замръзват ". Как да се оправим с всичко това Ако смятате, че сте претърпели тези признаци персонално или  някой от околните ви, неотложно потърсете помощ от доктор. Най-добрият метод да се предотврати сърдечен удар е да се разпознават признаците на ранен стадий и да се стартира превантивно лекуване.

 

За дамата

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР