Знаете ли, че водата от разтопен лед е по-полезна за

...
Знаете ли, че водата от разтопен лед е по-полезна за
Коментари Харесай

Защо водата от разтопен лед е най-полезна?

Знаете ли, че водата от разтопен лед е по-полезна за човешкото тяло, в сравнение с елементарната вода? Лекари са изцяло съгласни с това изказване.

Те удостоверяват, че във водата от разтопен лед нормално се съдържат по-малко нездравословни примеси за разлика от елементарната вода.

Първият тип вода оказва помощ за усъвършенстване на метаболитните процеси в човешкото тяло, повишение на защитните свойства на организма, справяне с автоимунни и алергични реакции, унищожаване на токсините, усъвършенстване функционалностите на храносмилателната система, възстановяване на качеството на нощния сън и унищожаване на непотребните килограми.

Основният плюс на водата от разтопен лед е пониженото количество нездравословни примеси, които непроменяемо участват в елементарната чешмяна вода.

Лекарите предлагат да пиете по една чаша разтопена вода всяка заран незабавно след ставане. Следобед и вечер можете да пиете по чаша от нея преди хранене.

За да я приготвите, би трябвало да я излеете в резервоар за заледяване. Когато водата замръзне е належащо да го извадите от фризера и да я оставите да се разтопи на стайна температура. Някои специалисти поучават водата да се нагрее авансово до 94-96 градуса преди заледяване, само че в този случай първо би трябвало да я охладите до стайна температура и едвам по-късно да я замразите.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР