Знаете ли, че вашият стил и дрехите, които носите, влияят

...
Знаете ли, че вашият стил и дрехите, които носите, влияят
Коментари Харесай

11 детайла, които могат да ви накарат да изглеждате по-стари

Знаете ли, че вашият жанр и облеклата, които носите, въздействат на вашето съзнание, въодушевление и даже на вашето здраве? Когато избираме облеклата си за деня, подсъзнателно одобряваме избрани характерности, свързани с тях. Например, в случай че носите облекла и аксесоари, подобаващи за по-възрастна жена, вие подсъзнателно стартирате да се чувствате по-стара. Ще ви дадем няколко съвета, с цел да изглеждате на възрастта, на която сте, както и да предотвратите преждевременното остаряване.

Ето кои са грешките, които ви карат да изглеждате по-възрастни:

1. Не крийте врата си

Ако желаете да изглеждате по-млади, недейте да криете врата си. Избирайте подобаващите деколтета за себе си, само че не крийте врата си.

2. Без дълги поли

Дългите поли не ви карат да изглеждате млади, свежи или секси. Мини-полите не постоянно са алтернатива, защото те могат да ви накарат да изглеждате даже вулгарни. Избягвайте да ги носите и изберете пола с дължина до коляното.

3. Оставете жилетката вкъщи

Дори в случай че обичате комфортната си жилетка, не се колебайте да я оставите у дома. Особено в случай че е в отегчителен или мрачен цвят. Изберете яке или блейзър вместо това.

4. Без щалове, в случай че не е студено

Носенето на шал ви кара да изглеждате по-стари, по тази причина се пробвайте да избягвате да го носите, в случай че не е студено на открито. Не забравяйте първото предписание за открит врат.

5. Избягвайте да носите прекомерно доста черно

Черното е доста моден цвят, само че се опитвайте да избягвате всички черни дрехи. Има риск от наблягане на бледата кожа и бръчките. По-светлите облекла ще ви донесат светлина и ще ви накарат да изглеждате по-свежи.

6. Носете лек грим
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР