Знаете ли, че цветовете и нюансите, които избирате за своя

...
Знаете ли, че цветовете и нюансите, които избирате за своя
Коментари Харесай

Тест: Изберете маникюр и разберете какво разкрива той за характера ви

Знаете ли, че цветовете и нюансите, които избирате за своя маникюр, могат да разкрият доста за вашите страхове, усеща и страсти?

Когато посещават салона за хубост, девойките подхождат доста умишлено към избора на цвят, в който да лакират своите нокти. Някои дами избират да избират за ноктите си единствено червен цвят, други не могат да си показват маникюр без нюанси на черното, а трети изобщо не се замислят, а се придържат единствено към класическия френски маникюр. Вие вероятно не бихте избрали лак напосоки, а тъкмо противоположното. Всички избори, които вършиме, свързани с цветове, приказват доста за вашите усеща.

От край време учените обърнали внимание на цветовата логика на психиката - връзката на нашето прочувствено положение с гамата от цветове. Тя се проявлява освен в облеклата, които носим, само че и да вземем за пример в избора ни на маникюр.

ТЕСТ

Днес сме ви подготвили един къс тест, които ще разкрие част от характера ви. Разгледайте фотосите на маникюри и изберете цвета лак за нокти, които най-вече ви подхожда. Не мислете дълго, а просто послушайте интуицията си.



След като сте подготвени с избора си, вижте в нашата изложба какво е смисъла му и какво споделя той за вас.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР