Знаете ли, че токсичният черен дроб води до гняв? Да,

...
Знаете ли, че токсичният черен дроб води до гняв? Да,
Коментари Харесай

6 начина за почистване на черния дроб и освобождаване от гнева

Знаете ли, че токсичният черен дроб води до яд? Да, разбрахте вярно. Специалисти от китайската медицина са разкрили връзката сред най-големия орган и гнева. Промяната на навиците и метода на живот е наложителна и това е единственият метод да повлияете позитивно на вашето въодушевление и здраве.

Токсините блокират способността ви да контролирате или освобождавате гнева си. Токсичните химикали са склонни да се натрупват в тялото ви. Живеем в един отровен свят, цялостен с пластмаса, и да, ние към момента използваме микровълни. Нека не забравяме тефлонови тенджери, цигарите, синтетичните опиати, пържените/преработени храни и други

Хранителните артикули са цялостни с токсични химически консерванти, глифозат, ГМО и пестициди. Ние ядем отрова! Лошият метод на живот и питателните привички могат да доведат до имунна непълнота, нарушавания в настроението, ниска психическа резистентност и рак. Това е съществено.

Ето някои препоръки по какъв начин да почистите тялото си и да живеете благополучен живот.

1. Намалете приема на добавена захар и проверете за вероятни гъбички в червата ви.
Гъбичките се включват в процеса на ферментация на храната, вместо тя да бъде усвоена. Това води до отичане, газове и други проблеми с червата. Токсините се връщат към мозъка и нервната система. Растежът на гъбичките създава алкохол като непряк артикул. Ацеталдехидът ви дава чувство за “махмурлук ”. Той поврежда черния дроб и блокира постоянното премахване на отпадъчните субстанции, като в същото време усилва токсичността на другите отрови.

2. Пречистване посредством билки
Използвали ли сте в миналото бял бодил и корен от глухарче? Чудесно средство за черния дроб. Екстрактите от тези растения са безвредни и търпими. В няколко клинични изследвания се следят минимални токсични или нежелани резултати. Избягвайте да употребявате глухарче, в случай че сте алергични към амброзия, йод или латекс.

3. Пийте свеж сок от алое вера
Суровият и органически сок от алое вера има необикновен резултат върху храносмилателната система. Запечатва всевъзможни “отвори ” в червата, усъвършенства храносмилането, има противовъзпалителен резултат, покачва имунитета и почиства черния дроб, кожата и дебелото черво.

4. Добавяйте повече куркума и черен пипер към вашата храна, с цел да увеличите усвояването на питателните субстанции
Пиперинът в черния пипер усилва биодостъпността на храната. Той понижава интензивността в чревния тракт и пречи на метаболизма на избрани ензими. Приготвяйте ястията си с доста куркума и черен пипер. Това е мощен дует, който оказва помощ на тялото да всмуква повече куркумин (активната съставна част в куркумата).

5. Добавете към менюто си артикули за разчистване на черния дроб
Вашият черен дроб сигурно ще оцени вашите старания, яжте повече зелени листни зеленчуци, авокадо, ябълки, чесън, зехтин, цитрусови плодове, цвекло и кръстоцветни зеленчуци.

6. Обърнете се към акупунктурист
Акупунктурата оказва помощ на хората от хиляди години. Това е отличен способ за детоксикация, който балансира меридианите на черния дроб и понижава гнева и други прочувствени / психологични проблеми. Експертите ползват елементарна акупресура без игли при децата.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР