Знаете ли, че слушането на музика по време на тренировка

...
Знаете ли, че слушането на музика по време на тренировка
Коментари Харесай

Топ Bluetooth слушалки за спорт

Знаете ли, че слушането на музика по време на подготовка оказва помощ да подобрите своите фитнес резултати? Да, това в действителност е по този начин и има задоволително изследвания, които са безапелационни по този въпрос. Когато приказваме за спорт не трябва да се вършат взаимни отстъпки нито откъм облекло, нито откъм аксесоари.

Благодарение на подобренията по безжичните слушалки няма потребност да се притеснявате, че могат да изпаднат от ухото, до момента в който упражнявате. Новите модели bluethooth слушалки произвеждат страховит тон, имат дълъг живот на батерията и вграден микрофон, с цел да приемате и осъществявате позвънявания. Нека забележим кои са най-хубавите марки и модели слушалки, подобаващи за интензивно спортуващи хора.
Bose SoundSport Pulse

Този модел е в действителност страховит и е подобаващ за всички, които желаят да наблюдават напредъка на тренировките си. Безжичните слушалки оферират даже функционалност за премерване на пулса, чийто датчик е ситуиран в лявата слушалка. Слушалките могат да се синхронизират с разнообразни приложения, като Strava да вземем за пример, към които да изпращат информацията за фитнес тренировката. Bose SoundSport Pulse са едни от най-удобните и сигурни слушалки, които можете да си закупите.

Beats Powerbeats3

Безжичните слушалки Powerbeats3 имат усъвършенстван дизайн, с помощта на който прилепват идеално към ухото и свеждат до най-малко опцията от рухване по време на подготовка. Животът на батерията им е до 10-12 часа. Този модел слушалки е съвършен за притежаващите Iphone, тъй като без проблем се свързват и работят с него.

Plantronics BackBeat Fit

Тези слушалки са може би едни от най-подходящите за тичане. Дизайнът им е по този начин основан, че няма място за терзания от изхлузването им по време на подготовка. Plantronics BackBeat Fit са безжични, ергономични и имат комфортна гумена връзка, която минава зад врата и държи слушалките на място. Те са устойчиви на пот, дъжд и прахуляк и имат светлоотразителна лента, която е значима част от нощните тренировки. С устойчивост на батерията до 8 часа, тези слушалки са страховит избор за бегачи.

Monster iSport Freedom

Ако сте от хората, които не харесват или не могат да носят слушалки вид тапи, изберете Monster iSport Freedom. Това са Bluetooth слушалки с лента за глава, които са основани за дейни тренировки. Те са устойчиви на пот, имат над 20 часа живот на батерията и възпроизвеждат извънреден тон. Слушалките са леки и по този начин направени, че остават неподвижни на главата, даже когато вършиме извършения, в които тялото е в легнала позиция.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР