Знаете ли, че сериозните връзки се срещат все по-рядко в

...
Знаете ли, че сериозните връзки се срещат все по-рядко в
Коментари Харесай

5 причини да не превръщате в гадже приятелят за секс

Знаете ли, че сериозните връзки се срещат все по-рядко в днешно време? Живеем във времена, в които половите опити се одобряват за съвършени връзки и благополучен живот. Понякога е нужно да оставите нещата, такива каквито са.

Това са 5 аргументи, поради които е по-добре да не предприемате сериозна връзка с приятеля си за секс:


Знаете прекомерно доста един за различен
Когато сте другари с превилегии, споделяте предишните си попадения един с различен. Това не е проблем, когато вършиме „ просто секс “. Всичко е разрешено,  нямате право, а и не желаете да се обвинявате един различен за минали неточности, просто се отдавате на възбудата.  Предприемете ли сериозна връзка, обаче, нещата се трансформират и споделените интимни неща ще се извърнат против вас.


Ще развалите другарството си
Като другари, които разделят леглото си понякога, споделяте проблемите и грижите си без да се натоварвате един различен. В случай, че започнете връзка нещата ще се трансформират. Вече ще сте си споделили толкоз доста неща, че единственото което ще желаете е малко тишина, а това ще се отрази на другарството ви, което до в този момент се е крепило на непрекъснато шерване един с различен.


Промяна в секса
Ако започнете връзка, тръпката от това, че не можеш да го имаш, а го искаш ще изчезне до няколко месеца. Ще се разочаровате, когато осъзнаете, че нещата към този момент не се случват по същия метод. После ще е доста, доста мъчно да възстановите предишните си чувства.


Липса на персонално пространство и време
Бившият и актуалният ви другар обладават цялото ви пространство. Дори диалозите с другари са споделени с него, тъй като той постоянно е там. Когато желаете да останете сами и тръпнете да го видите, той влиза в стаята и убива фантазиите ви.


Отчаяние
В даден миг ще осъзнаете, че сте изгубили всичко, което ви е доставяло наслаждение. Няма да можете да си тръгнете от разпадащата се връзка, защото не желаете да загубите индивида, на който държите. Ще попаднете в обаян кръг, от който няма връщане обратно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР