Знаете ли, че можете да си приготвите сами стягащ крем

...
Знаете ли, че можете да си приготвите сами стягащ крем
Коментари Харесай

Първа помощ за клепачи: Вълшебно и просто за приготвяне домашно кремче

Знаете ли, че можете да си приготвите сами кръвоспиращ крем за клепачи? Трябва да се погрижите за тях, тъй като те са доста сензитивна част от лицето ви.

И с течение на времето се отпускат и стават първа жертва на ранните признаци на стареене. Въпреки че това може да се дължи и на генетични фактори, постоянно то е резултат от дефицит на хранителни субстанции, заради неналичието на грижа за тази сензитивна част от лицето.

Коригирайте казуса с сполучлив домакински и изцяло естествен крем, който усъвършенства еластичността и стегнатостта на кожата, защото съдържа специфични съставки.

Съставките му обезпечават на деликатната кожа на клепачите значими хранителни субстанции, които ги стягат и тонизират без никакви нежелани странични резултати. А постоянната му приложимост поддържа образуването на колаген и еластин – субстанции, които резервират гладкостта на кожата.

Кои са съставките за този крем и по какъв начин да си го извършите в домашни условия четете на най-полезния здравен уебсайт Zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР