Знаете ли, че можем да управляваме само 10% от това,

...
Знаете ли, че можем да управляваме само 10% от това,
Коментари Харесай

11 неща, които трябва да започнете да правите още сега

Знаете ли, че можем да управляваме единствено 10% от това, което ни се случва? Ежедневието на всеки от нас е изпълнено с провокации, които от време на време ни карат да забравяме кои сме.

Кога бе последният път, в който се фокусирахте върху това, което може да контролирате, а не върху това, което не можете? Кога бе последният път, в който избрахте да напуснете връзки (от всевъзможен тип), тъй като не ви карат да се чувствате добре? Кога бе последният път, в който простихте на себе си или на някой различен?

Това са единствено част от нещата, които е добре да стартираме да вършим още през днешния ден, с цел да бъдем по-щастливи. Вижте още 11 основни стъпки, които е значимо да извършите... за себе си.

Започнете да прекарвате времето си с подобаващите хора. – Това са хората, които обичате, които ви обичат, правят оценка и предизвикват.

Започнете да сте деликатни към равнището на стрес в всекидневието и си правете къси почивки. – Забавете темпото, дишайте надълбоко, намерете метод в края на деня да се освободите от напрежението, посредством спорт, срещи с другари, прелестно мероприятие.

Започнете да се изправяте пред проблемите си. – Вашите проблеми не ви дефинират, а това по какъв начин реагирате и се възстановявате от тях.

Започнете да бъдете почтени със себе си за всичко. – Бъдете почтени за това, което е вярно, както и какво би трябвало да се промени. Бъдете почтени за това, което желаете да постигнете и какъв желаете да станете. Бъдете почтени с всеки аспект от живота си, постоянно.

Започнете да вършиме своето лично благополучие приоритет. – Вашите потребности имат значение.

Започнете да бъдете себе си и се гордейте с това. – Да се пробвате да подражавате е загуба на време. Бъдете себе си. Прегърнете индивида във вас, който има хрумвания, мощни страни и хубост като никой различен.

Започнете да забелязвате нещата и да живеете в сегашното. – Точно в този момент е оня миг, който не трябва да пропускате. Не мислете какъв брой велики ще бъдете в бъдеще. Фокусирайте се върху днешния ден и многочислените благоприятни условия пред вас.

Започнете да бъдете по-мили към себе си. – Ако имахте другар, който ви приказва по същия метод, по който от време на време говорите със себе си, какъв брой време бихте разрешили на този човек да бъде част от живота ви?

Започнете да се наслаждавате на нещата, които към този момент имате. – Проблемът с доста от нас е, че ние мислим, че ще сме щастливи, когато достигнем несъмнено материално равнище в живота си. Това е неправилно, пребройте всичко в живота си, което не се купува.

Започнете да вярвате, че сте подготвени за идната стъпка. – Прегърнете опциите, които идват по пътя ви и приемайте провокациите – те са дарове, които ще ви оказват помощ да растете.

Започнете да слушате вътрешния си глас. – Бъдете правилни на себе си. Кажете каквото имате да казвате. Направете това, което в сърцето си знаете, че е вярно. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР