Знаете ли, че месецът на раждане може да определи до

...
Знаете ли, че месецът на раждане може да определи до
Коментари Харесай

Месецът, в който си родена подсказва какво те очаква

Знаете ли, че месецът на раждане може да дефинира до някаква степен характера ни? Не единствено рождената дата, само че и месецът, в който сме родени оказва въздействие върху провокациите, които ни е подготвила ориста.
Ето какви са типичните черти от характера на дамата по отношение на месеца, в който е родена: 
Януари
Жените родени в първият месец от годината са извънредно амбициозни, властни и мощни по темперамент. Не се стопират пред компликациите и обичат да владеят обстановката. Когато нещата не се случват както би трябвало - губят надзор и от време на време изпадат в суматоха. Те позволяват тъкмо избран вид хора до себе си, които се споделят техните визии за живота.
Февруари
Те са загадъчни и комплицирани персони, които мъчно управляват страстите си. Често сменяват настроението си и от време на време е мъчно да ги схванеш. Те обичат романтиката и търсят " принца на бял кон ". Хубаво е да знаете, че дамата родена през февруари мъчно прости измяната и рискувате да я загубите за цялостен живот.
Март
Тези дами са специфични. За тях любовта е нещо свято. Те са моногамни и в никакъв случай няма да изневерят на избора си. Трудно може да останете безразлични към чара им. Страхотни другари са и ненавиждат измяната. Дори да ги нараните, в никакъв случай няма да издадат тайните, които сте им доверили.
Април
Априлските дами са общителни и отзивчиви персони. Въпреки това обичат да спорят и даже постоянно прекрачват границата на положителния звук. Като минус можем да отбележим, че са доста ревностни. Изпадат в нервност при най-малкото подозрение, че той си има друга.
Май
 Защо не се чества 40-ият празник? Защо не се чества 40-ият празник?
Вероятно сте чували, че 40-тата годишнина не се чества и евентуално се питате " за какво? ". Причините идват още от дълбока античност и естест...
Това са дами с доста висок морал. Принципите им са над всичко и в никакъв случай не вършат компромис с тях. Понякога външният им тип оставя неверни усещания в другите, само че зад сексапилната фасада стои жена, която има доста високи морални устои. Тежък характера и връзките с тях са сложни.
Юни
През месец юни се раждат дами, които са креативен настроени към света. Любопитството им е извънредно и от време на време това ги вкарва в пакост, тъй като постоянно си пъхат носа там, където не им е работа. Освен това рядко си премълчават и постоянно споделят това, което мислят, без да осъзнават, че думите им могат да наранят някого.
Юли
Отличават се със своята просветеност и възприятие за комизъм. Не обичат споровете и постоянно стоят настрани от тях. На пръв взор наподобяват недостъпни, само че в действителност са доста отзивчиви персони.
 Забавни и евтини хрумвания за подарък за рожден ден Забавни и евтини хрумвания за подарък за рожден ден
Много постоянно се чудим какво да подарим на своите другари за най-специалния им мотив - рождените им дни. В помощ на всички Buzzfeed са п...
Август
Надарени са с големи сърца. Лесно простят и още по-бързо не помнят неприятното. Разбира се, търпението си има граници и не позволяват някой да се подиграва с възприятията им. Обичат да им обръщат внимание и от време на време си мислят, че светът се върти към тях.
Септември
Жените, които са родени през деветият месец от годината имат мощно развито майчинско възприятие и демонстрират огромна угриженост към непознатите проблеми. Лоялни са освен в любовта, само че и във всяка сфера от живота. Не обичат връзките за една нощ и имат съществени упования към представителите на другия пол.
Октомври
 3 зодии, на които през днешния ден желанията се сбъдват 3 зодии, на които през днешния ден желанията се сбъдват
Хубаво е, когато имаме фантазии. Те ни карат да се усещаме живи, да се борим и да ги реализираме. Понякога обаче шансът не е на наша стр...
Открояват се със мощен и самостоятелен темперамент. Подплатен с външната им хубост - постоянно плаши мъжете. Никога не страда от липса на внимание, само че малко на брой се престрашават да си пробват шанса. И с право! Тя има доста високи критерии и в никакъв случай не прави компромис със себе си. Не се опасява да бъде сама и не обръща внимание на хорските приказки.
Ноември
Родените през ноември дами са вилнеещ пожар, който мъчно може да бъде овладян. Имат мощно развита вътрешен глас и надушват лъжата от километри. Амбициозни и упорити. Не се отхвърлят пред компликациите и постоянно преследват фантазиите си до дъно. Искреността им е измежду най-силните качества.
Декември
В последният месец от годината се раждат дами с невероятни сърца. Имат огромно въображение и обичат да се смеят. Обичат да излизат от зоната си на комфорт и непрекъснато да научват нови неща. Търсят амбициозни и мощни мъже, с които дружно да преодоляват провокациите, пред които ги слага живота.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР