Знаете ли, че има редица храни, които могат да увеличат

...
Знаете ли, че има редица храни, които могат да увеличат
Коментари Харесай

Тези 7 храни увеличават сексуалнати ни привлекателност

Знаете ли, че има редица храни, които могат да усилят половата ви прелест?
Това е по този начин, тъй като те благоприятстват синтеза на колаген или производството на избрани хормони, което се отразява външно. Освен това всички тези храни могат да бъдат въведени в подтекста на здравословна диета.
Разбира се, не си представяйте обаче, че самото хранене е задоволително, с цел да увеличите половата си прелест. Други привички също съумяват да генерират подобен резултат. Например би трябвало да практикувате физически извършения всекидневно. Това балансира производството на хормони и подтиква синтеза на протеини.
Кои са храните, които усилват половата прелест?

Аспержи
Те са зеленчуци, които се открояват с питателните си качества поради огромния брой витамини и минерали, които се съдържат в тях. Сред първите е витамин А, определящ фактор за увеличение на ендогенния синтез на колаген. Консумацията му кара раните да заздравяват по-бързо. Това твърди изследване, оповестено в Nutrition in Clinical Practice.

Стриди
Стридите са източник на цинк. Този детайл е основен за активирането на имунната система, защото взе участие в диференциацията на белите кръвни кафези. Той също по този начин съумява да помогне за балансиране на хормоналните равнища. Доказано е, че дефицитът на цинк е спънка за синтеза на тестостерон на равнище тестиси. Трябва обаче да се вземат избрани защитни ограничения във връзка с потреблението на стриди. Тези артикули нормално се употребяват сурови, тъй че те би трябвало да са извънредно пресни. В противоположен случай може да получите хранително отравяне. Те са неразрешени за бременни дами.

Чесън
Чесънът е една от храните, които могат да повлияят позитивно на аромата на тялото. Редовното му включване в диетата ви може да понижи интензивността на миризмата на потта, като по този метод генерира по-голяма полова прелест.

Яйца
Те се открояват с тяхното протеиново и витамин D наличие. Протеините са от значително значение за обезпечаване на вярното действие на чистата маса и хормоналния баланс. Витамин D е основен, когато става въпрос за понижаване на равнищата на инфектиране в тялото. Както протеините, по този начин и витамин D имат позитивно влияние върху мускулната маса и затова върху половата прелест.

Едамаме
Фасулът едамаме е източник на омега 3 мастни киселини. Тези липиди играят решаваща роля за поддържане на здравето на тъканите. Адекватното им доставяне предотвратява проблемите с косата и ноктите. Освен това те спъват несъразмерното поощряване на възпалителните механизми в организма, което значи по-добро здравословно положение.

Ябълки
Един от най-хубавите източници на фибри е ябълката. Включването на тази храна в нормалната ви диета може да усъвършенства цвета на вашите зъби. Влакната й понижават въздействието на кафе, чай и вино върху емайла. Поради тази причина се предлага постоянната консумация на ябълки за възстановяване на здравето на зъбите.

Авокадо
То съдържа обилни дози киселини от омега 3, витамини А и Е. Първият е решителен за здравето на кожата, до момента в който вторият генерира значим антиоксидантен резултат. По този метод се бори с появяването на свободни радикали, което води до по-малко признаци на стареене.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР