Знаете ли, че има начин да разберете дали сте се

...
Знаете ли, че има начин да разберете дали сте се
Коментари Харесай

Ето как да разберете, че сте имали няколко живота

Знаете ли, че има метод да разберете дали сте се преродили?Много хора имат вяра в живота след гибелта, както и за това, че са имали минали животи. Ето кои са знаците, които демонстрират, че сте се преродили:

Имате мощно развита вътрешен глас

Някои хора се разграничават от други с опцията просто да „ усещат “ нещата и да знаят какво ще се случи. Всички сме попадали на хора, които макар нежната си възраст съумяват да ни удивят с мъдростите си. Тези хора постоянно се доверяват на интуицията си и съвсем постоянно се оказват прави за това по какъв начин ще се развие обстановката. Ето това е знак, че това не е първият ви живот.

Безпричинен боязън

Много учени настояват, че всяка човешка уплаха може да бъде обяснена. Всеки се плаши от разнообразни неща. Ако ви е боязън без причина от вода, да вземем за пример, тъй като смятате, че ще се удавите, това значи, че в минал живот към този момент сте имали някои трагични събития, свързани с тези уплахи. С други думи, в случай че душата ви се тормози от такова нещо, то значи е претърпяла такава покруса и я обземат страхове, че това ще се повтори.



Странни сънища, които се повтарят

Не всеки обръща внимание на това, което сънува, а би трябвало! Някои учени считат, че в съня нормално виждаме това, което ни вълнува най-вече. Ако непрекъснато сънувате едни и същи сънища, това е мотив да размишлявате върху обстоятелството, че душата ви може да е живяла повече от един живот. Още в предишното хората са вярвали, че всеки сън има своя лична интерпретация и е в положение да ни опише какво ще ни се случи в близко бъдеще или какво се е случило с нас преди този момент.

Приемате болката на хората като своя

Смята се, че хората, които са доста чувствителни и са били подложени на огромно страдалчество в предишното, са натрупали толкоз доста страсти и са изпитали толкоз доста прочувствени катаклизми, че в този момент могат да реагират сензитивно на всичко, което се случва към тях.

Чувство за дежавю

О, това е нещо доста необичайно и единствено тези, които са го изживели знаят защо става въпрос. Понякога се появяват чувства, че някои събития към този момент са се случили с тях и съвсем ясно могат да кажат какво ще се случи по-късно. Това несъмнено си е чисто доказателство, че сте имали минали животи. Как другояче ще знаете такива неща?
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР