Знаете ли, че има места по света, които са опасни

...
Знаете ли, че има места по света, които са опасни
Коментари Харесай

Забранени места, които не може да посетите

Знаете ли, че има места по света, които са рискови или неразрешени за посещаване? Тези места към момента остават неразучени и са обгърнати в тайнственост.

Остров Северен Сентинел, Индия

Остров Северен Сентинел в Андаманските острови, дом на племето Сентинели, е един от неразрешените острови в света. Хората на острова към момента не са допрени от актуалния свят и не знаят нищо за външния свят или напредналите технологии. Обикновено стават нападателни и стартират да атакуват тези, които се пробват да посетят острова.



Ако се има вяра на известията, сентинелците живеят на острова повече от 50 000 години под закрилата на индийското държавно управление и влизането е строго неразрешено за гости. 

Голямото светилище Ise, Япония

Дом на почти 8 000 светилища, Япония е известна със своята просвета. Въпреки това, Ise Grand Shrine е един от най-скъпите, както и най-важният от всички светилища в Япония. Храмът се възвръща на всеки 20 години, с цел да се запазят шинтоистките обичаи, датиращи от 8 век. Освен в случай че не сте член на кралското семейство, няма да ви бъде разрешено да влезете в светилището.

Змийски остров, Бразилия

Както излиза наяве от името, този остров в Бразилия гъмжи от хиляди смъртоносни змии. Нищо чудно, че се счита освен за най-забраненото място в Бразилия, само че и в света. Можете да си визиите степента на заплаха на този остров от обстоятелството, че бразилското държавно управление е забранило хората да посещават острова. Според оценките този остров е дом на почти 4000 златни копиеглави змии, считани за най-смъртоносните на планетата.



Гробницата на Цин Ши Хуанг, Китай

Това е мавзолеят на първия китайски император Цин Ши Хуанг, който е заровен надълбоко под пирамида повече от 2000 години. Въпреки че е едно от най-големите открития, то остава забулено в тайнственост както за археолози, по този начин и за историци. Съобщава се, че наличието на гробницата досега остава непроучено и запечатано. Китайското държавно управление също по този начин забрани разкопките на гробницата на Цин Ши Хуанг и в този момент това е едно от най-забранените места в света, написа " Розали ".

Остров Нихау, Съединени американски щати

Остров Ниихау е дом на към 160 поданици и е неразрешен за необятната аудитория. Въпреки това, единственият метод да посетите това място, е или да имате родственик на острова, или да сте част от американския флот. Според отчетите държавното управление също по този начин е лимитирало влизането на външни лица тук, с цел да резервира дивата природа и околната среда. Въпреки че е картинно място, визитата е неразрешено.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР