Знаете ли, че годините могат да афектират върху сексуалния ви

...
Знаете ли, че годините могат да афектират върху сексуалния ви
Коментари Харесай

5 странни неща, които влияят на сексуалния ни живот

Знаете ли, че годините могат да афектират върху половия ви живот. Но не става дума за възрастта, а за това на коя цифра приключва.

Според американско изследване в случай че годините ви приключват на цифрата 9, то е доста евентуално да изневерите на половинката си. Причината е, че тогава стартирате да преосмисляте живота си.

Вариантите естествено са два – удовлетворени сте или не от постигнатото. И под постигнатото не разбирайте единствено професионални и персонални триумфи, само че задоволство от половинката.

ЗА КАКВО СИ МИСЛЯТ ЖЕНИТЕ Пожарна охрана ВРЕМЕ НА СЕКС - СНИМКИ

"50 нюанса сиво " също може да скапе половия ви живот

Изследователи от Мичигън са дали анкета на 91 дами, чели трилогията.

"След четене на трилогията открихме, че част от интервюираните дами са показали, че не стават по-разкрепостени, а противоположното. Това не значи обаче, че тяхното предпочитание за секс понижава. Те просто не утвърждават държанието на основните герои и по тази причина не биха им подражавали ", открили основателите на изследването.

Бройката на интимните сътрудници е от голяма важност

Оказва се, че е значимо освен с какви хора си лягате, само че и какъв брой на брой са те.

В следното изследване са взели участие 62 души. На участниците били показани 225 фотоси, разграничени в разнообразни групи – от еротика, до чиста порнография.

Резултатите демонстрират, че колкото по-малко сътрудници сте имали за последните 12 месеца, толкоз повече сексът ще ви се коства като нещо екзотично. Ето за какво, хората с повече разнообразни сътрудници намират това за нещо обикновено.

ХРАНИТЕ, КОИТО ВЛИЯЯТ НА ЖЕЛАНИЕТО ЗА СЕКС

Какво вършиме след секс

Друго изследване демонстрира, че това по какъв начин е минал сексът има въздействие върху това, което ще се случи след него. Тоест, дългото прегръщане след секс е нещо значително значимо. Оказва се, че хората прекарват приблизително към 15 минути прегърнати и за доста от тях това е по-важно, в сравнение с какъв брой дълго е траял самият акт.

Може и да е стандарт, само че дамите държат повече да се гушкат и в случай че съумеят да задържат половинката си в леглото, то това би било явен знак, че той има съществени планове.

Фитнесът възбужда

За доста хора залата е място за трениране и последното нещо, което биха си помислили е, че ще открият бъдещата си половинка измежду потните тела.

Точно в това обаче се крие ключът към пристрастеността. Учени откриват, че точно когато сме се натоварили най-вече и пулсът ни е висок, сме по-склонни да си харесаме някого.

Направен е и опит. Мъжете, които са бягали на пътеката към 1-2 минути, до момента в който са гледали видео на свои колежки, са посочили относително по-малък интерес към тях, спрямо тези, които са бягали по-дълго време.

Вижте още:

Древен папирус: Жените полудяват без постоянен секс

Сексът ускорява възприятието за пълностоен живот

Секс сцените: какво се случва зад кадър

5 секрети на бързия секс

Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР