Знаете ли, че 80% от българките носят еднотипно бельо през

...
Знаете ли, че 80% от българките носят еднотипно бельо през
Коментари Харесай

Thelady.bg - дамско бельо онлайн: нов магазин и супер цени

Знаете ли, че 80% от българките носят еднотипно долни дрехи през целия си живот?
Това не значи, че не сменят бельото си, а просто, че се придържат към оня модел, с който най-вече се харесват и се усещат комфортно.

Ако вие сте от тези 20%, експериментателки, подготвени да пробват нови и първокласни модели, thelady.bg ви чака. Съвсем неотдавна, онлайн магазинът отвори виртуални порти, където дамите могат да открият качествено и разнообразно дамско долни дрехи на ниски цени thelady.

Мисията на thelady.bg е да разреши на дамите да се усещат мечтани и привлекателни с красиво, комфортно и секси долни дрехи без да изпразва дамските им портмонета.
В пъстрия азбучник на магазина, всяка дама ще открие тъкмо това, от което се нуждае. Богатата гама от артикули - всевъзможен вид сутиени, бикини, прашки, корсети и чорапогащници, както и секси долни дрехи за най-предизвикателните представителки на нежната половинка.

Кой е най-подходящия модел за Вас?

Определете какво тъкмо желаете

Всяка жена има нужда от няколко вида долни дрехи. От какво имате потребност вие? Търсите нещо комфортно или нещо секси? Ако се нуждаете от нещо секси, то помислете какво значи секси за вас и изберете този модел, който ще стои най-добре на вашата фигура, а не на манекена на фотосите.

Избирайте бельото съгласно вашата фигура

Ако имате огромен бюст, не ви би трябвало сутиен с подплънки; в случай че ще носите рокля - заложете на стягащи бодита и долни дрехи, което да стяга и повдига по-отпуснатите части; в случай че желаете да наблегнете своите извивки - изберете такова долни дрехи, което ще подчертава върху вашите плюсове; желаете да повдигнете и да оформите по-малки гърди? - би трябвало ви сутиен с спомагателни подплънки или с повдигащ резултат (push-up bra).

Колко време можете да отделите на бельото си?

Става дума за неговата поддръжка. Защото има материи, които изискват по-специално пране като копринените и синтетичните тъкани, както и дантелата, която би трябвало да се пере на ръка.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР