Знаете ли, че 20% от имейлите на една марка изобщо

...
Знаете ли, че 20% от имейлите на една марка изобщо
Коментари Харесай

5 начина да накарате хората да четат вашите имейли

Знаете ли, че 20% от имейлите на една марка въобще няма да стигнат до клиента? Това, съчетано с желанието на доставчика на е-поща да обезпечи най-хубавото потребителско преживяване във входящата кутия, значи, че доста повече отиват напряко към спам кутията. И защото имейлът се развива като маркетингов канал непосредствено към потребителите, от ден на ден компании го включват в маркетинг връзките си, което значи, че потребителите са с имейл маркетинг повече от всеки път. И естествено, все по-малко им обръщат внимание.

Маркетолозите и марките работят в действителност интензивно и харчат доста пари, с цел да изградят своите имейл описи, тъй че не е огромна изненада, че са разочаровани, когато видят, че изпратеното от тях писмо е отворено от между 15% и 25% от хората, на които са го изпратили. От другата страна притежаването на мощен имейл лист може да бъде един от най-важните активи за вашия бизнес, което значи, че би трябвало да има начин да се подсигурява, че имейлите ви служат добре.

Ето пет изненадващи метода, по които можете да увеличите освен процентите на отваряне, само че и процентите на реализация на вашите маркетингови имейли.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР