Знаете ли, аз разбирам, че хипотезата да си седим на

...
Знаете ли, аз разбирам, че хипотезата да си седим на
Коментари Харесай

Известен инфлуенсър по темата децата затворени заради пандемията: Не си врете човката там, където не ви е работа

" Знаете ли, аз разбирам, че хипотезата да си седим на топло у дома, да нижем ошав на сурвачка и да учим детето да събира и изважда ябълки, до момента в който безгрижно потракваме имейл на преносимия компютър и питаме закачливо колегата си каква вечеря да си спретнем - пица или агнешки котлети, е доста атрактивна, само че ДЕ ФАКТО нещата в доста случаи не стоят по този начин ". Това написа в своя обява в персоналния си профил във Facebook една от създателките на известната платформа " Майко блага " Красимира Хаджииванова.
Хаджииванова, която е известна и с прякора си Красита, споделя още няколко запаметяващи се неща:
 Заради COVID-19: Близо 50 милиона американци гладуват Заради COVID-19: Близо 50 милиона американци гладуват
Заради пандемията от ковид милиони американци изпаднаха в тежко икономическо положение. Вече близо 50 милиона души в Съединени американски щати гладува...
" Родителите нямаме проблем с това децата да стоят у дома. Децата ни имат проблем с това, че не излизат и не се виждат с другари, или най-малко моето и още няколко като него имат подобен проблем, а когато детето ми има проблем, той се трансформира и в мой проблем. И не ми обяснявайте по какъв начин мога да го образовам у дома и да му сътворявам неповторими занимания с пъстър фасул, вълнен конец и първи стъпки в чайната гала, тъй като в случай че го попитам дали желае да иде да търчи и играе с още три деца или избира да пощи ориз по метода Монтесори, седнал на трикрако столче в меки цветове, може да опитате от три пъти да познаете какво ще ми отговори.
Моята прелестна терапевтка ми споделяше - " всички родители си повреждаме децата " и това ненапълно успокоява, когато си потопен в възприятие за виновност от следващия си безразсъден наставнически ход. Аз мисля, че задоволително направихме за децата на предния локдаун, когато те бяха същински затворени в продължение на 2 месеца, когато не можеше да се върви в парка, да се седне на скамейка, когато възмутените жители снимаха другите жители, които ходеха по права линия по тротоара, и пускаха фотосите им във Facebook, с цел да ги оплюваме на воля, и когато отвред се лееха простотии за трупове в чували по улиците, и по какъв начин детските площадки щели да се изпълнят с мъртви.
Не желая да отглеждам някакъв обществен глупак, който от петгодишен ще се пръска с дезинфектант и няма да се вижда с деца по половин година. Ако имам опция да избегна това, ще го направя. А до момента в който го върша, не спирам да си поставям маската, където това е належащо, не вървя да се нареждам на опашки в магазини за играчки, не навестявам празненства с пароли, а хората всеобщо ги заобикалям още отпреди пандемията, тъй като множеството не ги одобрявам ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР