Знаете как са известните българи - никой от тях не

...
Знаете как са известните българи - никой от тях не
Коментари Харесай

Галин отговаря на неудобни въпроси: Защо се облича толкова грозно, как се целува и още

Знаете по какъв начин са известните българи - никой от тях не си разрешава да се облича basic, а недай си Боже и с облекла, пускани в огромните вериги супермаркети. 

Но все пак на поп-фолк артиста и продуцент Галин му се наложи да дава отговор на един чудноват въпрос. " Как може да се обличаш толкоз на ниска цена и грозно в новата си ария? ", пита го почитател. 

Виж още: Меден месец в задатък: Габи от " Ергенът " откри сезона по бански, пие розе в Африка

Явно въпросът е ядосал Галин, тъй като му отдели малко повече време от нормалното за него. " Глупаво е да се приказва за пари и облекла, само че откакто повдигаш тематиката, бих дал отговор по този начин: Всеки човек, който мако схваща от мода, ще види с какво тъкмо съм облечен ", безапелационен е Галин, въпреки че признава и правото на усет на всеки един собствен почитател. 

Като цяло от онлайн наличието на Галин оставаме с усещане, че е почитател на спортните облекла, въпреки че нерядко го виждаме и досат ексцентрично облечен (за родните стандарти). Другото му " положение " е " по плочки ".

Иначе, както постоянно, на Галин му се наложи да опише върху какво работят в Alpha Music и се оказва, че скоро всички реализатори ще пуснат готини части. 

Виж още: Тита си призна - дълго мечтаела за чалгата, само че се срамувала! Какво мисли за Дара и Гери-Никол? 

Но какъв е Галин в любовта? Изпълнителят призна, че дава доста, само че и доста получава (каквото и да значи това). Той се самоопределя като много грижлив, само че и споделя, че се целува хубаво. Или най-малко другите по този начин казвали. 

Изображение: https://www.instagram.com/galin_music

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР