Знаете как е тук на Балканите - темите за психичното

...
Знаете как е тук на Балканите - темите за психичното
Коментари Харесай

Тежко признание: Златка Димитрова се бори с паник атаки! Моделът говори за битките

Знаете по какъв начин е тук на Балканите - тематиките за психологичното здраве постоянно са били тематика табу. А това не трябва да е по този начин и е редно да отбележим, че въпреки всичко има светлина в тунела. Много известни българи започнаха да приказват за това. Сред тях са Моника Валериева, Емилия, Камелия, Мегз, Невена Цонева... а описът би станал даже по-дълъг, в случай че прибавим и международните звезди.

Виж още: Ще става ли за повторно татко? Фики с безапелационен отговор

Сред известните българи, страдащи от паник офанзиви, се оказа, че е и плеймейтката, модел и фитнес гуру Златка Димитрова. В обява в Instagram тя показа, че в никакъв случай не се е тормозила да прояви и покаже уязвимост.

Виж още: Рисуване, вино и алено долни дрехи: Мегз приказва за своята специфична " стена на страстите "

" Паник офанзивите за жалост са част от живота ми... от 5-6 години ", споделя тя. За да се оправи с тях обаче в никакъв случай не е посягала към лекарствени средства, а залага на хомеопатията. Наскоро почнала да си прави и ароматерапия, и да медитира. 

Виж още: В сезона на модификацията: Деси Фотосесията се промени тотално след интервенции!

В началото на месеца Златка Димитрова също притегли медийното внимание, въпреки и по един не изключително прелестен мотив. Става въпрос за раздялата ѝ с фитнес инструктора Кирил Танев. Двамата към този момент даже не се следват в Instagram, а съгласно родните таблоиди Танев изневерявал на Златка.

Изображение: https://www.instagram.com/zlatka_dimitrova_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР