Знаете как е с хобитата - когато имаш такова, не

...
Знаете как е с хобитата - когато имаш такова, не
Коментари Харесай

Топ гъзарите на пътя! Тези родни инфлуенсъри просто не спират да си показват колите

Знаете по какъв начин е с заниманията - когато имаш такова, не спираш да го показваш на всички. Така е и с родните звезди, като някои от тях са обединени от едно много скъпо занимание - колите. Ето кои родни звезди просто не стопират да си демонстрират колите:

Адриан Зурков

Звездата от " София Ден и Нощ " е почитател на забавните коли, като даже ни е мъчно да определим марката нагоре. Здравенякът постоянно театралничи до колата и признава, че шофирането му е пристрастеност. Вероятно с такава кола в действителност е. 

Виж още: Възпитание, жанр, отношение: Топ 5 на положителните момчета измежду родните инфлуенсъри 

Кристиан Кирилов

Друга звезда от " София Ден и Нощ ", същата пристрастеност. При Кирилов даже е и бизнес, което е още по-годино. Честно казано не знаем кой е персоналният автомобил на Крис, само че пък той с горделивост си прави селфита съвсем всеки ден от колата си.

Лоренцо

Младата вяра на поп-фолка е и млад водач, на който са присъщи всякакви изхвърляния вид да караш с над 120 по Околовръстното и да се снимаш. Именно за това той имаше и някои спорове с майка си, само че всичко е добре, когато приключва добре, а лъскавата кола отново е при Лоренцо.

Виж още: Умни, естествени, съумели: Тези плеймейтки разрушиха стандарта! 

Дани от " Един за различен "

Той е от тези хора онлайн, които имат три типа фотоси - селфита от колата, селфита от фотоси и фотоси единствено за колата. Честно да си кажем не се сещаме за различен реалити воин с по-поддържан автомобил. 

Дани Петканов

Петканов също е почитател на по-редките коли и неотдавна се похвали с този Corvette нагоре. Във влог някогашната му брачна половинка показа, че са се разбрали аления Mustang също да остане при него, тъй че инфлуенсърът сигурно разполага с богат автопарк пред къщата.

Изображение: https://www.instagram.com/lorentso_enzo/
https://www.instagram.com/daniell_petkanov/
https://www.instagram.com/daniell_petkanov/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР