,Знаете, че в неделя са изборите в Турция и това

...
,Знаете, че в неделя са изборите в Турция и това
Коментари Харесай

Цветанов: Има опасност от миграционна вълна, трябва да сме умерени с изказванията

,Знаете, че в неделя са изборите в Турция и това евентуално е предизвикало сходно изявление. Категорично декларирам, че няма никаква интервенция в закона за вероизповеданията. България, външно министерство и Борисов са създали всичко, водени от националния интерес. Тази тематика въобще не би трябвало да се отразява толкоз значително, тъй като след неделя нещата ще са много по-различни. Не бива да забравяме, че към 3,5 млн. са бежанците на турско-сирийската граница, поради обстановката в Иран към 700 афганистанци са се върнали, само че 200 хиляди са влезнали в Турция. Има евентуален риск за миграционна вълна, по тази причина би трябвало да сме умерени в изявленията, с цел да имаме външна граница, която да не бъде под напън от турската страна ".

Така зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов разяснява в Поморие горещата тематика - имало ли е интервенция от турска страна във връзка със закона за вероизповеданията. 

Цветанов участва на регионална конференция на ГЕРБ, която стартира всеки миг. На мястото са бургаските депутати от ГЕРБ, кметове и общински съветници от региона. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР