Знаете, че темата с прическите е чувствителна за мен. Не

...
Знаете, че темата с прическите е чувствителна за мен. Не
Коментари Харесай

Предозиране: Кмет и общински съветник на ДБ си мерят ... плитките

Знаете, че тематиката с прическите е сензитивна за мен. Не споделям, че не им изпитвам завист благородно на двамата джентълмени от " Демократична България ", въпреки че съм демодиран, очевидно и съм привикнал плитките да са на девойки.

На фотографията са сътрудници от Политическа партия " Демократична България " - кметът на регион Слатина Георги Илиев (вляво, с дългата плитка), който за цялостен мандат не построи нито една нова постройка на детска градина в регион с 70 000 жители и дефицит тук-там за децата. И е вложил едвам 4% (четири процента) от обезпечените му от общинския съвет пари за инфраструктура в финансовата стратегия до 31 юли тази година. Но пък за мандата си направи над 1500 изявления във Facebook... Той е покрай хората и надалеч от работата.

До него е Иво Божков (мъжът вдясно - с късата плитка) дълготраен общински консултант, член на приватизационния ръб с великодушна заплата (три пъти по-голяма от моята като ръководител на общинския съвет), който за 4 години мандат внесе 12 (дванадесет) отчета за решения на СОС (средно 3 броя годишно и нито един от тях не е независим негов отчет, до момента в който съветът взе 3401 решения общо). Колегата Божков беше срещу бюджета на София и срещу обновяването на стадион " Българска войска ".

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР