Знаете, че обичам експериментите в секса, но честно казано се

...
Знаете, че обичам експериментите в секса, но честно казано се
Коментари Харесай

Опитах тези три секс играчки сама и тялото ми буквално полудя! 16+

Знаете, че обичам опитите в секса, само че почтено казано се бях зарекла, че в никакъв случай няма да опитвам секс-играчки. За мен най-готината обич е тази, в която да избереш страховит мъж и той да те докара до полуда без да употребява помощни средства. Един следобяд обаче бяхме с приятелки на кафе и едната от тях изглеждаше очевидно необикновено. Попитах я на какво се дължи, а тя ми отговори, че има нов другар – Пабло. Изненадах се, тъй като не беше казвала, че си има гадже, а тя единствено се усмихна и ми сподели, че не е мъж, а новият й вибратор. Всички на масата започнахме да се смеем, а тя отговори, че няма да ни е толкоз смешно в случай че го изпробваме. 

Виж още: Пробвах с жена за първи път - не знаех къде се намирам

Показа ни фотоси на Пабло, който беше във формата на идеален пенис с дебела глава и накрайник за анална стимулация. „ Два края, които влизат задачите в мен “, сподели моята другарка. Аз започнах да диспутирам с нея, че удоволствието, което ти дава един мъж никой не може да ти го даде, а тя отвърна – „ Хайде да се хванем на бас на 100 евро, че в случай че пробваш Пабло няма да искаш друго? “. Бях в палаво въодушевление и си споделих „ за какво не “. Още същия ден се прибрах вкъщи, отворих уебсайт за секс играчки и поръчах с изключение на Пабло още – анални топчета и гел за изпепеляващо чувство. 

Виж още: На предния похлупак е най-добре: Tattstoner нажежи още веднъж всичко до краен лимит с това видео 

Когато след 3 дни играчките бяха доставени пред вратата ми от приветлив пощальон знаех, че в този момент е точният миг. Обадих се на моята другарка, че стартирам, а тя единствено ми се изкикоти и сподели да й звънна на следващия ден. Пуснах си отпускаща музика, съблякох се по долни дрехи, дръпнах плътните пердета на спалнята ми и си пуснах малко порно, с цел да се настроя. Първо смъкнах дантелените си прашки, разкрачих се необятно се намазах с гела за изпепеляващо чувство. Не знам какво имаше в него, само че единствено след секунди цялата ми вагина стартира да се затопля и сама да става мокра. Стана ми толкоз прелестно, че не можех да спра да я погалвам и да желая още. 

Виж още: Най-сексапилният мъж на планетата: " Готов съм за семейство и брак! "

Включих Пабло, който нежно извибрира и започнах да въвеждам дебелия накрайник в мен. Идеше ми да квича от наслаждение, в никакъв случай не бях изпитвала толкоз запълващо чувство. След няколко минути, вкарах и другия накрайник откъм гърба и безусловно изкрещях. Тялото ми полудя! Започнах да се превивам от велико наслаждение. Точно преди да свърша взех решение да си поема въздух, с цел да тествам и топчетата. Едно по едно, доста постепенно ги търках в себе си и ги вкарвах там където би трябвало по предопределение. Точно тогава, без да чакам, ме разтресе подобен оргазъм, който не съм имала в никакъв случай до в този момент! Крещях, пъшках, стенех и се извивах като котка на личната ми спалня. 

Виж още: Поредна фрапантна смяна: Джулиана Гани сподели нова секси визия

Изживяването беше умопомрачително! След него несъмнено съм лежала към час без да ставам, с цел да запазя загатна от всичко това. На идващия ден просто изпратих в плик 100 евро на приятелката ми без да й споделям нищо, само че занапред нататък ще знам – приятелките би трябвало да се слушат. Особено за такива секс моменти – струва си!

Виж още: WTF? Кристиан Костов се смъква с голата другарка на най-оборотната българка в OnlyFans

Текстът е художествена небивалица на създателя и всяка аналогия с действителни лица и събития е изцяло инцидентна.

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР