Знаете, че няма да пропагандирам за конкретна политическа партия! Ще

...
Знаете, че няма да пропагандирам за конкретна политическа партия! Ще
Коментари Харесай

Журналист от Биволъ: Готов съм да проведа публичен разговор с всеки кандидат за депутат

" Знаете, че няма да агитирам за съответна политическа партия! Ще агитирам за бистрота, господство на правото и народна власт!
Ако в миналото изляза от публицистиката, ще дам воля на съответните си политически пристрастия и тук. За момента обаче просто ще ида до урните, нагледно казано, щото към този момент нали е с машини гласуването!
 Димитър Стоянов: За Гешев Борисов и Пеевски са “г-н шеф ”, а не са мутри или олигарси Димитър Стоянов: За Гешев Борисов и Пеевски са “г-н шеф ”, а не са мутри или олигарси
" Специализираната прокуратура стартира следствие по Глава първа от Наказателния кодекс - за държавна измяна, измама, изменничество и...
Иначе обаче съм подготвен да проведа диалог (публичен) с всеки претендент за народен представител ", показва журналистът от Биволъ.
ЧБихме коментирали елементи от платформите на политическите субекти и досегашната им история! Ако някой от ГЕРБ ми “върже ” за диалог, ще би трябвало да ми изясни за къщите за тъщи, “ти си го избра ”, Авромагистрали, чекмеджето, противозаконното подслушване, абе описът е дълъг!
И не забравяйте, гласувайте за честни хора, за кадърни хора, за специалисти! За хора от партии, които не са затънали в корупция и не са глобени по Магнитски! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР