Знаете, че много мъже имат мръсната фантазия да спят със

...
Знаете, че много мъже имат мръсната фантазия да спят със
Коментари Харесай

Откраднах гаджето на братовчедка ми, за да получа мръснишки приказки – той се оказа голям перверзник

Знаете, че доста мъже имат мръсната фикция да спят със сестрички, близначки и така нататък Никога не съм вярвала обаче, че някой си мечтае да спи с братовчедки, само че това се оказа самата истина. Бях в дребния град откъдето е моя родственик по печален мотив.

Бяхме се събрали цялото семейство, а откакто два дни прекарах с всички свои родственици към този момент не устоях и помолих братовчедка ми да ме изведе. Въпреки, че тя беше едвам на 18 година нощният живот толкоз мощно я влечеше, че познаваше всеки в града, а и местата за развлечение не бяха доста.

Виж още: И в това я бива! Жената знамение Евгения Джаферович се похвали с нов гений

Каза ми, че ще се обади на неин другар да ни вземе и да се разходим с колата. При състояние, че тя е на 18 чаках да пристигна някое хлапе, което одеве е изкарало брошура, с цел да се прави на гъзар. Пристигна обаче 29 годишен мъж, рус, синеок с убийствено тяло, който ухаеше на най-якия парфюм, който съм усещала в миналото. Братовчедка ми ми беше разказала, че е бясно влюбена в него, само че той се дърпал. Каза, че му е правила с***ки в колата му няколко пъти, само че нещата спрели до там.

Виж още: Не може да бъде: Ето коя е най-търсената дума на 2022 година! 

Не обърнах съществено внимание, тъй като за мен тя беше дете, а той някакво момче от провинцията, което се занимава с дребни и палави девойки. Когато обаче цяла нощ се возихме в колата, а аз не можех да спра да виждам мускулестите и големите му ръце взех решение, че е прекомерно огромен за нея, за мен обаче – не. Пуснах ниския си глас и тези трикчета, които знам, че подлудяват мъжете без никой в близост да разбере какво става и видях по какъв начин след 20 минути, той към този момент ме гледаше друго. Оставиха ме онази нощ у дома, а той прибра братовчедка ми.

Виж още: Кифленски селфита и странни реклами? Ето по какъв начин наподобява майчинството за Сузанита

След два дни обаче, когато аз към този момент бях в София, получих покана в обществените мрежи и започнахме да си пишем. Само след 3 часа писане, той ме попита дали желая да пристигна. Градчето беше на 2 часа път от София и аз се пошегувах да е деликатен на завоите като идва, тъй като си мислех, че в никакъв случай няма да пристигна. След тъкмо час и половина беше пред у дома. Останах изумена.

Слязох, взехме си по нещо от денонощния и отидохме на една красива панорама. Поговорихме, само че ненадейно той ме погледна и сподели – „ знаеш защо съм пристигнал “. Без целувки и благи приказки ме хвана за врата и ме смъкна на капака на колата. В началото се стреснах – бях с безусловно чужд в нищото, който беше супер недодялан. После обаче видях по какъв начин се е възбудил скандално доста и взех решение да работя.

Виж още: Топ 10 на най-големите хубавици, взели участие в " Игри на волята "  

Заведох го у дома и последва най-грубият секс, който в миналото съм имала – той ме душеше, пляскаше по дупето и ме хващаше мощно за косата, до момента в който ми говореше най-скандално мръснишките приказки, които съм чувала. Питаше ме дали съм виждала по-голям член от неговия, дали ми харесва по този начин, кака щял да ми го вкара и да ме побърка и какво ли още не.

Говореше и пъшкаше от самото начало, а мен ч**аше все едно е взел най-лекото момиче на света и може да прави с него каквото пожелае. Истината е, че се възбудих извънредно. Правихме го цяла нощ, а аз бях безусловно синя на сутринта. Нямаше място, на което да не ми беше оставил диря. Към пет часа сутринта го изпратих, а той ме целуна на вратата и ми благодари за секси прекарването.

Не го видях повече, а братовчедка ми понякога ми написа, че отново я е търсил, виждали се и така нататък Аз я предизвестих да внимава, само че резервирах тайната ни. Честно казано това преживяване си заслужава, само че единствено за един път. Толкова недодялан секс не е нещо, което желая всеки ден… или най-малко към този момент. Човек в никакъв случай не знае каква дивотия ще му хрумне в някоя късна вечер.

Виж още: " Не ме снимай, без грим съм ": Ариа живее в топ квартал, няма да повярвате коя мацка ѝ е съседка 

Текстът е художествена небивалица на създателя и всяка аналогия с действителни лица и събития е изцяло инцидентна.

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР