Знаете, че е по-лесно да дадеш обещание, отколкото да го ...

Знаете, че е по-лесно да дадеш обещание, отколкото да го

Зодиите, които никога не спазват обещанията си

Знаете, че е по-просто да дадеш заричане, в сравнение с да го изпълниш. Изисква се доста мощ и храброст, с цел да се придържате към думите си и обещания, когато позицията не е във ваша изгода. Следователно това, което мнозина в последна сметка правят, е да нарушат обещанието и да продължат напред. В края на краищата думите не ни костват нищо.

Но в случай че се замислите, безспорно думите са най-скъпото нещо, което човек може да има. Следователно е неотложно човек да стои в профил и да се придържа към него. Въпреки това, за някои това е херкулесова дилема.

Най-постоянно, хората, които не могат да съблюдават обещанията си, са пълномощници на следните зодии:

Близнаци

Близнаци ще се постараят да изпълнят обещанието си, само че по-постоянно ще го нарушат. Не че го правят съзнателно.. Така че, следващия път, когато споделяте тайните си с Близнаци и ги молите да обещаят да пазят тайната в загадка, пригответе се да бъдете разочаровани.

Риби

Често тези хора не дават обещания, тъй като знаят, че им е мъчно да ги изпълнят. Въпреки това, даже когато го правят, рядко се случва да го отстояват. За тях всичко е свързано с тях самите и те няма да разрешат нищо да ги тормози. Така че, в случай че обещанието по някакъв метод ги смущава или им основава казус, те няма да се притеснят да го нарушат.

Везни

Везните също не съблюдават обещанията. Трудно им е да не споделят всичко с групата си, даже и да сте ги помолили да не го правят. Те ще останат правилни на околните си, само че за останалото не се срамуват да нарушат обещанията и в подмяна на доверието на другия човек.

Източник: actualno.com