Знаете, че е по-лесно да дадеш обещание, отколкото да го

...
Знаете, че е по-лесно да дадеш обещание, отколкото да го
Коментари Харесай

Зодиите, които никога не спазват обещанията си

Знаете, че е по-лесно да дадеш заричане, в сравнение с да го изпълниш. Изисква се доста мощ и храброст, с цел да се придържате към думите си и обещания, когато обстановката не е във ваша изгода. Следователно това, което мнозина в последна сметка вършат, е да нарушат обещанието и да продължат напред. В края на краищата думите не ни костват нищо.

Но в случай че се замислите, безспорно думите са най -ценното нещо, което човек може да има. Следователно е неотложно човек да стои в профил и да се придържа към него. Въпреки това, за някои това е херкулесова задача.

Най-често, хората, които не могат да съблюдават обещанията си, са представители на следните зодии:

Близнаци

Близнаци ще се постараят да изпълнят обещанието си, само че по -често ще го нарушат. Не че го вършат съзнателно.. Така че, идващия път, когато споделяте тайните си с Близнаци и ги молите да обещаят да пазят тайната в загадка, пригответе се да бъдете разочаровани.

Риби

Често тези хора не дават обещания, тъй като знаят, че им е мъчно да ги изпълнят. Въпреки това, даже когато го вършат, рядко се случва да го отстояват. За тях всичко е обвързвано с тях самите и те няма да разрешат нищо да ги тормози. Така че, в случай че обещанието по някакъв метод ги смущава или им основава проблем, те няма да се притеснят да го нарушат.

Везни

Везните също не съблюдават обещанията. Трудно им е да не споделят всичко с групата си, даже и да сте ги помолили да не го вършат. Те ще останат правилни на околните си, само че за останалото не се срамят да нарушат обещанията и в подмяна на доверието на другия човек.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР