Знаете, че чрез Google Maps можете да се разходите навсякъде

...
Знаете, че чрез Google Maps можете да се разходите навсякъде
Коментари Харесай

Google Maps скри къща на обикновена улица по смразяваща причина

Знаете, че посредством Гугъл Maps можете да " се разноските " на всички места по света, само че има едно съответно място, което няма да можете да видите.

Една привидно елементарна улица в Кливланд, Охайо, ще ви покаже крайградските къщи, които се намират там - всички като се изключи една. Тя е замъглена от погледа и по смразяваща причина.

Къщата, намираща се на " Seymour Avenue " е изцяло скрита от Гугъл, колкото и да се пробвате да увеличите изображението. Къщата е била дом на насилника Ариел Кастро и е мястото, където той държи три дами в продължение на съвсем десетилетие. Аманда Бери, Джина ДеХесус и Мишел Найт бяха затворени в дома на Кастро и постоянно измъчвани, до момента в който бяха държани в плен.



Преди къщата да бъде замъглена от Гугъл Maps, тя беше елементарен дом на крайградската улица. Двуетажната постройка разполага с четири спални, баня, мазе от 760 кв. фута (71 кв. м), две веранди, таванско помещение и независим гараж. Отвън тя крие същинския смут от протичащото се вътре.

Когато управляващите организираха своето следствие, откакто трите дами бяха освободени, те откриха ленти и вериги, употребявани за задържане на дамите. Всяка от потърпевшите дами имала лична стая, която постоянно била заключена.



Трите дами бяха отвлечени сред 2002 и 2004 година. Тогава Кастро ги води в дома си и да ги подлага на психическо, физическо и полово принуждение, до момента в който не избягат през 2013 година

Мишел бе първата жертва на Кастро и беше единствено на 21, когато изчезна през август 2002 година Тя изчезна ден преди да се яви в съда на чуване за настойничество по отношение на дребния й наследник Джоуи. След това Кастро отвлича Аманда, която изчезна ден преди 17-ия си рожден ден през април 2003 година, на път за у дома, прибирайки се от работа в " Burger King ". Тя роди дете на Кастро на Коледа три години по-късно. Той кръсти бебето Джоселин. Третата жертва на Кастро е четиринадесетгодишната Джина. Тя се прибирала от учебно заведение, когато изчезнала през април 2004 година

Трите дами в последна сметка избягаха от своя „ затвор “ в мазето на Кастро, когато останаха сами в къщата без контрол. Съсед, господин Рамзи, видял Аманда да вика за помощ и се притекъл да ги избави.

През 2013 година Кастро беше наказан на доживотна присъда, откакто се призна за отговорен за похищение и обезчестяване. Само месец след присъдата той беше открит мъртъв в затворническата си килия, а повода е самоубийство.



Снимки: Гугъл Maps
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР