Знаеш френски език? Искаш престижна и високоплатена работа, където да

...
Знаеш френски език? Искаш престижна и високоплатена работа, където да
Коментари Харесай

Съдърланд открива нови работни места с френски в морската ни столица

Знаеш френски език? Искаш влиятелна и високоплатена работа, където да можеш да го практикуваш? Сега е моментът да аплайваш в Съдърланд. Компанията отваря десетки нови работни места за хора, знаещи френски език, за офиса си във Варна. 
Съдърланд дава на чиновниците си, освен високо възнаграждение и отлични условия за работа, само че и отмора, забавление, както и разнообразни обществени придобивки. Компанията покрива разноските за релокация, като дава опция на всички бъдещи чиновници, които не живеят в Варна, само че желаят да работят в компанията, да се реалокират в града.

Има еластичност на промените – както цялостно работно време, по този начин и 4 и 6 часови смени.

От компанията споделят, че условията към претендентите са знания по френски език и мотивация да стартират кариера в интернационална компания. Проектът е за световноизвестна компания с дълготраен опит в региона на онлайн търговията.
Освен конкурентно заплащане, компанията предлага централна офис локация и доста благоприятни условия за развиване и образование на чиновниците, които се причислят към този план.
 
Присъедини се към екипа!
Вижте детайлности за позицията
тук. 
---

За Съдърланд 
 
Офисите на компанията в България са общо пет – три в София и по един в Бургас и Варна. Тази година Съдърланд навършва 10 години в България и е един от водещите работодатели с над 2000 чиновници в тези местоположения. В началото на годината компанията бе отличена с първо място в категорията „ Employer Brand Leader of the Year “.
 
Най-ценният актив и причина за одобряването на Съдърланд, като водач в сектора са нейните чиновници. Обучението и развиването им са приоритет в компанията, като с изключение на въвеждащи образования, свързани с ежедневната работа (софтуерни, езикови и други курсове), се организират и такива, ориентирани към персоналното и професионално развиване – механически образования, образования за меки умения, мениджърски и търговски стратегии, коучинг и менторинг. Доказаната процедура е по-голямата част от управителните позиции да се заемат от вътрешно готови сполучливи експерти.

 

 

 

 

*Реклама 

 

 

 

 

 

 
Харесайте ни във FB
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР