Знаем това колко е забавно да прекарвате време с най-добрите

...
Знаем това колко е забавно да прекарвате време с най-добрите
Коментари Харесай

5 идеи за среща с най-добрите ви приятелки

Знаем това какъв брой е занимателно да прекарвате време с най-хубавите ви приятелки. Вероятно желаете да се събирате с вашите девойки доста по-често, в сравнение с го вършиме. Но за какво това не е по този начин? О, да – крайни периоди за работа, фамилни отговорности, домашни планове, дни за грижа за себе си, вечери за среща и други неща запълват календарите ни. Това става по-бързо, в сравнение с можем да изпратим назад известие в груповия чат на „ Момичешката тайфа “.

Но защото знаем какъв брой е значимо да вършим и съблюдаваме проекти за поддържане на другарства, сме тук, с цел да ви избавим от мисленето за това каква другарска среща да си уредите идващия път. Защото не ни се желае да ви го споделяме, само че да срещнеш най-хубавата си другарка в мола, до момента в който пазарувате, не се брои за среща.

Затова ви предлагаме някои разнообразни хрумвания за среща с най-хубавите ви приятелки, които ще ви дадат нещо вълнуващо, което да очаквате с неспокойствие:

Посетете винарна

Звучи ли нещо по-хубаво от това да се отпуснете във винарна с приятелките си? Потърсете винарските мазета във вашия регион и изберете една, която да посетите с най-хубавите ви приятелки. Може да извършите винен тур и дегустации или да избирате друга винарна на всеки няколко месеца, която да изпробвате и да разделите бутилка (или две) с най-хубавите ви приятелки. Независимо от метода, по който ще го извършите, не забравяйте да облечете най-хубавите си тоалети, с цел да изглеждате добре и да си извършите хубави фотоси за спомен.

Бонус концепция, обвързвана с виното – рисуването с чаша в ръка. Няма какво да се лъжем – това стана толкоз съвременно напоследък, че е идеално занятие, което да извършите с най-хубавите ви приятелки.

 най-хубавите ви приятелки

Отидете на зрелище

Независимо дали обичате театрални, музикални или комедийни представления, вземете билети за шоу, което ще се състои във вашия град. Отбележете си в календара и отидете с най-хубавите ви приятелки да се насладите на заниманието. Независимо от времето на годината, постоянно можете да намерите представления на закрито и намерено покрай вас или в прилежащ град. Най-добрият ни съвет? Направете си цялостна стратегия, като отидете на пиво и вечеря преди началото на определеното от вас шоу.

Танцувайте

Тази концепция за женска среща с най-хубавите ви приятелки в действителност не се нуждае от пояснение. Но при положение, че имате потребност от в допълнение увещание да се развихрите на дансинга с девойките си, представете си следното: Отивате на дискотека с най-хубавите ви приятелки, облечени в стилни рокли, и нямате никакви други отговорности, с изключение на да пеете обичаните си песни и да танцувате цяла нощ. Звучи добре, нали? Знаем, че всички сте ангажирани, само че може да си вършиме най-малко една такава щура вечер понякога.

 най-хубавите ви приятелки

Организирайте тематична вечеря

Не ви е необходим мотив (рожден ден, годишнина и т.н.), с цел да организирате вечеря. Всичко, от което се нуждаете, са няколко от най-хубавите ви приятелки, място и малко подготовка. Фен ли сте на сушито? Тогава си пригответе вечеря с най-любимите ви деликатеси. Обсебени сте от новия албум на прочут реализатор? Организирайте празненство с цялата му музика, до момента в който се забавлявате у дома. Ако пък не сте в въодушевление за танци и купони, може просто да си извършите вкусна вечеря и да се отдадете на сладки приказки.

Изпробвайте ново занимание

Или имаме и друга концепция. Изпробвайте релаксиращ урок по керамика, отидете на празнична работилница за разработване на венци, присъствайте на урок по оформяне на пролетни букети – изкусните инициативи са безкрайни. А може и да се запишете на забавен курс. Изпратете известие в груповия чат с най-хубавите ви приятелки, с цел да видите по кое време всички са свободни, и потърсете какви типове класове се оферират в този ден. Ще си тръгнете с ново умеене, нещо красиво (надяваме се), което да отнесете вкъщи, и занимателни мемоари с девойките си.

 най-хубавите ви приятелки

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР