Знаем отличителните симптоми на COVID – като кашлица, умора, например

...
Знаем отличителните симптоми на COVID – като кашлица, умора, например
Коментари Харесай

Тези симптоми на COVID са червени знамена, че се нуждаете от медицинска помощ

Знаем отличителните признаци на Коронавирус – като кашлица, отмалялост, да вземем за пример – само че има някои признаци на COVID-19, които не са естествени и не би трябвало бъдете третирани като такива.

Когато имате зараза с COVID-19, ви се споделя да се изолирате и да стоите надалеч от другите, до момента в който не се подобрите. Но до момента в който доста хора се усъвършенстват вкъщи с помощта на композиция от медикаменти, отмора, хидратация и време, други се нуждаят от спомагателна здравна интервенция.

Въпреки че знаем отличителните признаци на Коронавирус – като кашлица, отмалялост, да вземем за пример ― има някои признаци на COVID-19, които не са естествени и не би трябвало да се третират като такива.

„ Това, което е в действителност значимо, е да се уверите, че хората наблюдават за избрани издайнически признаци и признаци, които може да наложат болница- грижи на равнище или [грижи от] снабдител на здравни услуги, тъй че по този метод те да не се сблъскват с тежки болести, даже хоспитализация и гибел “, каза д-р Сира Мадад, епидемиолог по инфекциозни заболява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР