Знаем кой стои зад твърденията за заговор срещу правителството. Това

...
Знаем кой стои зад твърденията за заговор срещу правителството. Това
Коментари Харесай

Ердоган: Знаем кой стои зад твърденията за заговор срещу правителството

Знаем кой стои зад изказванията за скрит план против държавното управление. Това съобщи през днешния ден турският президент Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26  февруари 1954 година в Истанбул. Завършва, който приказва на съвещание на парламентарната група на неговата ръководеща Партия на справедливостта и развиването, предават турските медии. 

Председателят на турската Партия на националистическото деяние Девлет Бахчели по-рано тази седмица заяви за допустима подготовка на нов прелом в страната. Бахчели в частност уточни, че се приготвя скрит план против алианса, в който влизат ПНД и ръководещата Партия на справедливостта и развиването. Лидерът на националистите сподели още, че някои чиновници на полицията и правосъдната система възнамеряват да повторят опита за прелом от 2016 година

Турският президент през днешния ден посочи, че управляващите са наясно кой стои зад новия " скрит план ".

Ние доста добре знаем кукловода и кой е написал сюжета, сподели Ердоган, без да дава повече детайлности.

Той посочи, че е неприемливо да се нарушават законите, като акцентира, че " всеки, който излезе отвън рамките на закона, ще бъде открит ", осведоми телевизия Си Ен Ен-Тюрк, представена от Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР