Знаем колко е важно да сядаме пред компютъра с желание

...
Знаем колко е важно да сядаме пред компютъра с желание
Коментари Харесай

Здравей, Октомври!

Знаем какъв брой е значимо да сядаме пред компютъра с готовност - незасимо дали по работа, за развлечение или извършване на персонални задания. По тази причина е добре да организираме устройствата си по собствен усет, като стартираме с тапета за десктоп , който ни посреща всякога, щом ги включим.

Затова и Edna.bg не престава да основава за вас ежемесечните си календари, с които да украсявате своя настолен компютър, преносим компютър или таблет.
 Пробвахме коректор №1 в Европа * Edna предлага Пробвахме коректор №1 в Европа*
И през този месец особено за нашите читатели сме подбрали 6 изображения , измежду които се надяваме да харесате най-малко едно за себе си.

са за всеки усет и можете да ги използвате  доста елементарно.

Разгледайте нашите тапети с календар от линка долу и изберете този, който ви зарежда с най-вече позитивно въодушевление!

 image2_16x9.png Задава се годината на Дървения Дракон: какво да чака всяка зодия от 2024 съгласно китайския хороскоп На фокус
(Инструкции: Кликнете върху подобаващата за вас резолюция, по-късно с десен клик изберете “Set as desktop background ” или „ Задайте като декор на работния плот “. Това ще приложи тематиката към работния ви плот и ще я запише на компютъра ви. Насладете се и не забравяйте да проверявате всеки месец кои са нашите нови оферти!)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg