Знаем какви мерки да предприемем, за да овладеем инфлацията и

...
Знаем какви мерки да предприемем, за да овладеем инфлацията и
Коментари Харесай

„БСП за България“ откри кампанията си в Бургас и анонсира първия законопроект в 49-ото НС -срещу спекулата

Знаем какви ограничения да предприемем, с цел да овладеем инфлацията и поскъпващите цени в магазините, подсигуряваха кандидат-депутатите от социалистическата партия

„ Българска социалистическа партия за България “ откри през днешния ден предизборната си акция във Втори МИР Бургас. Социалистите са оптимисти за вота и имат вяра, че ще имат много по-добър резултат във вота за 49-ото Народно заседание.

„ Слушайки всички политически сили какво приказват сега оставяме с усещане, че държавно управление ще има. За всички нас това е извънредно значимо. Българска социалистическа партия неведнъж декларира, че ще направи всичко допустимо, с цел да се образува кабинет. България сега е в една извънредно тежка политическа рецесия, която за жалост прерасна в икономическа. Виждате инфлацията до каква степен подвигна питателните артикули. Знаете, че един от първите закони, които Българска социалистическа партия ще вкара е за таван на цените и ограничение на спекулата “, сподели пред публицисти лидерът в Бургас инж. Петър Кънев.

Освен, че е неоспорим престиж и сплотяваща фигура за социалистите от района, той е и потвърден специалист, който изнесе на гърба си огромна част от работата в Икономическата комисия в последните два Народното събрание.

Инж. Кънев бе безапелационен, че политическите водачи би трябвало да схванат, че са длъжници на българския народ, да стартират да си приказват между тях и час по-скоро да се сформира държавно управление и да има работещ парламент.



„ Имаме настройката да се представим доста по-добре на тези избори. Листата ни е мощна, уравновесена с представители от другите обществени пластове – шефове на учебни заведения, инженери, икономисти. Разчитаме и на свършеното от Българска социалистическа партия в 47-ото и 48-ото Народно събрание, където бяхме поръчител за обществената политика на държавното управление. Близо 2 млрд.лева бяха отделени по тези пера. Българска социалистическа партия има и мощна предизборна платформа, която е без аналог. Тя е насочена към развиването на стопанската система и обществена сфера и е най-хубавото, което има в България “, съобщи от своя страна регионалният водач Стойко Танков, който е оптимист, тъй като чака връщането на хартиената бюлетина за увеличи резултата на социалистите в района.

„ Не мога да не виждам иронията на ориста – два приятелски народа, които са се били един до друг, с цел да ни освободят, в този момент се стрелят взаимно и ние като народ, който е дал книжовност би трябвало да проявим мъдрост. Трябва да се сформира държавно управление и да ги поканим на договаряния, с цел да може с изключение на книжовност да се каже, че сме им дали и мир “, сподели Тодор Байчев, трети в листата на „ Българска социалистическа партия за България “.

Утре социалистите откриват предизборна шатра в ж.к. “Меден рудник “, където ще се срещнат с гласоподаватели.
 Водачът на листата в Бургас инж. Петър Кънев получава поздравления от членове на БСП  Тодор Байчев е трети в листата и още веднъж залага на мощна преференциална кампания   Общинският консултант от Българска социалистическа партия Георги Георгиев(вдясно) беседва с Божан Божанов, някогашен зам.-областен шеф на Бургас  Част от тима на Българска социалистическа партия за България във Втори МИР Бургас
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР