Знаем, че зад всеки успял мъж стои силна жена. Но

...
Знаем, че зад всеки успял мъж стои силна жена. Но
Коментари Харесай

10 мъже, останали в сянката на световноизвестните си жени

Знаем, че зад всеки съумял мъж стои мощна жена. Но задавали ли сте си въпроса какви мъже стоят зад съумелите дами?

В днешно време съществуват голям брой двойки, при които дамите са надалеч по-авторитетни и известни от съпътстващите ги господа. Те са страхотни персони, образци за подражателство и удивление.

Техните спътници в живота по нищо не им отстъпват, само че не копнеят за светлината на прожекторите. Предпочитат да са неразделно до мощните си, само че въпреки всичко нежни половинки и да им оказват нужната поддръжка.

Точно 10 такива мъже сме избрали да ви покажем през днешния ден и сме мощно впечатлени от тях.

1. Принц Филип, херцог на Единбург

A post shared by HRH Prince Philip (@hrhprincephillip)

Принц Филип беше женен за британската кралица Елизабет II до гибелта си на 9 април 2021 година. Имал е сполучлива кариера във военноморския флот на Англия и взе участие интензивно във Втората международна война. Жени се за Елизабет през 1947 година – пет години преди тя да се възкачи на трона и от този момент я съпровожда в съвсем всички нейни задължения. През 2017 година, на 96-годишна възраст, взема решение да се отдръпна от публичния живот. Той членуваше или ръководеше повече от 780 публично значими организации.

2. Стедман Греъм

A post shared by Oprah (@oprah)

Със брачна половинка като Опра Уинфри, не е изненадващо, че Стедман е прочут като “Мистър Опра ”. Но самият Греъм е много сполучлив самичък по себе си, без да е обществена персона. Той е учител, създател на продавани книги, бизнесмен и представител. Основава “Спортисти против опиатите ” – организация с нестопанска цел, която разпространява спорта и здравословния метод на живот измежду младите американци. Запознава се с Опра през 1986 година и от този момент са дружно. Сгодяват се през 1992 година, само че вземат решение да не подписват брак.

3. Дон Гъмър

A post shared by Don Gummer (@donjgummer)

Скулпторът Дон Гъмър и актрисата Мерил Стрийп са дружно повече от 40 години. Те имат четири деца и Дон е до брачната половинка си във всички основни моменти от кариерата ѝ. Именно на него тя посвещава първите думи от речта си, когато печели третия си “Оскар ” през 2012 година. Гъмър е прочут с огромните си статуи от стомана, алуминий и цветно стъкло. Той взе участие в голям брой изложения и е притежател на много влиятелни награди.

4. Нийл Мъри

A post shared by J.K.Rowling (@jkrowlingweb)

Съпругът на известната писателка Джоан Роулинг е доктор. Двамата се женят през 2011 година, което е втори брак за Роулинг. Заедно те имат две деца.

5. Шелби Брайън

A post shared by Anna Wintour (@wintourworld)

Една от най-влиятелните дами в стилната промишленост – Ана Уинтур, не може да има до себе си инцидентен мъж. Точно по тази причина неин фаворит става тексаският бизнесмен Шелби Брайън. От дребен е прочут измежду приятелите си като “Великият Гетсби ”, тъй като всички знаели, че ще стане богат и сполучлив. Двамата се срещат през 1999 година на благотворителен бал в Ню Йорк. Той я съпровожда на някои от стилните събития, макар че избира да остане в сянка. Привърженик е на концепцията, че персоналният живот би трябвало да си остане персонален.

6. Алексис Оханян

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams)

Според Forbes брачният партньор на световноизвестната тенисистка Серина Уилямс, е владетелят на интернет. Този деятелен вложител е съосновател на “Reddit ” – една от най-важните новинарски платформи в Съединени американски щати. Запознават се през 2015 година, сгодяват се през 2016 година, а през 2017 се ражда щерка им Олимпия и се състои обилното им сватбено празненство. За брачна половинка си Серина споделя: “Той не ме засенчва, а ме тласка към хоризонти, за които в никакъв случай не съм си и помисляла. Чувствам се като че ли мога да върша всичко, което желая. ”

7. Аласдър Уилис

A post shared by Stella McCartney (@stellamccartney)

Уилис, сходно на брачната половинка си – Стела Маккартни, също е част от стилната промишленост. Той е изобретателен шеф на известна марка ботуши. Двамата се женят през 2003 година. Бракът им се резервира до през днешния ден, с помощта на това, че и двамата заобикалят публичността. Имат общо четири деца, които също пазят надалеч от публичния интерес.

8. Бенджамин Милпие

A post shared by Natalie Portman (@natalieportman)

Благодарение на присъединяване си в “Черния лебед ” Натали Портман освен печели първия си “Оскар ”, само че и се среща с сегашния си брачен партньор. Бенджамин Милпие дава отговор за хореографията на кино лентата. Те даже се хвалят с годежа си и бременността на Портман, по време на “Оскарите ”. През 2017 година се ражда втората им щерка – Амалия. Бенджамин също може да се похвали с богата биография: стартира да се занимава с балет на 8 години, 11 години е водещ таньор в Нюйоркския балет, а на 36 години става шеф на балета на Парижката опера.

9. Даниел Модър

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Красивата Джулия Робъртс и операторът Даниел Модър се срещат по време на фотосите на кино лентата “Мексиканецът ” през 2000 година. Женят се през 2002 година и се снабдяват с три деца. Самата Робъртс споделя, че точно брачният партньор ѝ и трите ѝ деца осмислят целия ѝ живот. Въпреки че и двамата работят в киноиндустрията, персоналният им живот в никакъв случай не е бил на показ.

10. Даниел Уестлинг

A post shared by

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР