Знаем, че Стефан Николов има дъщеря от първия си брак,

...
Знаем, че Стефан Николов има дъщеря от първия си брак,
Коментари Харесай

Немислимото Се Случи, Телевизията Разруши Цялата Идилия! Край Със Стефан И Гала! След Серията От Чудовищни Скандали, Звездната Двойка Е

Знаем, че Стефан Николов има щерка от първия си брак, както и Гала. Но девойките ги обичат и се усещат като същински сестри. Напоследък обаче нещо в връзките на водещата и предприемача се пропукало.

Не е мъчно да се досетим, че повода е в новата специалност на Стефан. А точно ко-водещ на жена му. Гала към този момент скубела коси и се ядосвала сама на себе си по тази причина, че е взела мъжа си в предаването.

„ Откакто Стефан стъпи в студиото, ядовете й започнаха. Този човек пъклен си повярва. Дори феновете са потресени и постоянно разясняват метода, по който той се държи с Гала. Колко пъти я засича пред камерите и какъв брой пъти си разрешава да й репликира остро, и даже да я наскърбява “, разкриха източниците.

Гала философски издържала на наглото му държание в името на предаването, само че по-късно си изкарвала целия гняв вкъщи. И с цялостно право, тъй като не може някой си, пристигнал от някъде, да я унижава пред публиката след повече от 20 години на екран, написа Разкрития.ком.

Често пъти експанзивният Стефан осъзнавал виновността си и се извинявал най-искрено. Още на идващия ден обаче започвал още веднъж и въобще не се усещал какво прави и какви ги дрънка.

„ Ако продължат по този начин, връзката им ще отиде на кино. Най-доброто решение ще бъде Гала да в профил Стефчо от „ На кафе “, само че той мъчно ще се даде. Взе, че му хареса да се прави на звезда. В един миг обаче май ще се наложи да избира сред нея и предаването “, уверени са източниците, написа разкрития.ком.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР