Знаем, че сте тихи, Телци, но през септември ежедневните ви

...
Знаем, че сте тихи, Телци, но през септември ежедневните ви
Коментари Харесай

През септември ще постигате повече, Телци

Знаем, че сте тихи, Телци, само че през септември ежедневните ви привички са изтласкани настрани. Независимо дали става дума за сантиментални или професионални усеща, би трябвало да изясните дадена обстановка. Звездите ви оставят време до 19 септември да вземете решение, след което ще бъде прекомерно късно. Като цяло климатът е топъл, звездите ви поддържат и има късмет елементарно да постигнете това, което желаете. Обкръжението ви поддържа всички начинания, които предприемате. Около 17-и би трябвало да се намесят някои грижи от професионално естество, само че вие ще съумеете да ги преодолеете и да се запазите на върха...

През този месец можем да кажем, че имате повече морал от всеки различен. Дори и да преминавате през ненапълно забързан интервал, вие се придържате към фантазиите си. Комуникирате елементарно във връзка с желанията си, само че и на упованията си.

Съвет на месеца: Не се поддавайте елементарно на дребните неудобства. Вие представлявате тихата мощ, само че и волята. Действайте за своето благоденствие и това на околните си. Намесвате се в най-подходящия миг с неотстъпчивост.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР