Знаем, че сте готови да вкарате държавата в гражданска война,

...
Знаем, че сте готови да вкарате държавата в гражданска война,
Коментари Харесай

Деян Николов: Няма да позволим България да стане втора Украйна, "Възраждане" ще вземе властта по мирен път

Знаем, че сте подготвени да вкарате страната в революция, знаем, че сте подготвени да изгорите територията, усещайки, че губите надзор, само че ние сме тук, с цел да кажем, че няма да позволим България да стане втора Украйна и " Възраждане " ще вземе властта по кротичък път. Това сподели от парламентарната естрада по време на изчитане на декларация от името на партията депутатът от " Възраждане " Деян Николов.

" Нека всички изпълнени със завист съвременни фашисти в този парламент знаят, че ние няма да спрем да изричаме истината на всеослушание. Демократите, модерните фашисти и Американското посолство е добре да знаят, че ние сме подготвени за идващия ви опит за възбрана на " Възраждане ", " сподели още Деян Николов.

" В Гемрания на Хитлер тази идеология я назоваха нацизъм, в Италия на Бенито Мусолини я назоваха фашизъм, а в България на Кирил Петков я назовават евроатлантизъм. Хитлер сегрегира обществото и Кирил Петков сегрегира обществото. Хитлер има мощна пропагандна машина и Кирил Петков има мощна медийна машина. Хитлер основава Гестапо и Кирил Петков овладява службите ", съобщи Деян Николов.

" Преди 90 години Европа е превзета от нов тип идеология. Идеология, която лимитира свободата на индивида, потиска свободното изложение на мнение и разрешава на страната да управлява напълно живота на хората. Тази идеология е жива и до през днешния ден. В Германия на Адолф Хитлер я назоваха нацизъм, в Италия на Бенито Мусолини - фашизъм, в България на Кирил Петков я назовават евроатланзитъм. " Продължаваме промяната - " Демократична България " (ПП-ДБ) договаря с Делян Пеевски, който дълги години обозначаваха за собствен зложелател, само че за това са отговорни „ Възраждане " - те са фашисти. ПП-ДБ се прегръщат с Движение за права и свободи и ГЕРБ, само че за това са отговорни „ Възраждане " - те са фашисти ". ПП-ДБ излъгаха гласоподавателите си безочливо и безсрамно, само че за това са отговорни „ Възраждане " - те са фашисти ", разяснява още Николов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР