Знаем, че остава още малко време до Коледа, но можете

...
Знаем, че остава още малко време до Коледа, но можете
Коментари Харесай

Перфектният подарък за всички любители на бирата

Знаем, че остава още малко време до Коледа, само че можете да реагирате напълно съответно, при положение, че сте не запомнили да вземете подарък на някой. Самата концепция може да се осъществя настрана на два подаръка или пък да се комбинира. Ние предлагаме втория вид, изключително, в случай че индивидът обича да се глези, само че въпреки всичко всичко зависи от вашите желания и бюджет. 
Самият подарък се състои в две елементи - едната е нещо като букет с най-разнообразни мезета, в която доминират луканките и сходен вид месни деликатеси. В композиция сложете хубави шоколади, пакетирани ядки и други забавни мезета като сирена и така нататък. Можете да добавите някоя готина пура вътре, с цел да стане приключен комплект. Цялото нещо оформете като букет, само че при положение, че не разполагате с гений в тези действия, една кошница също би свършила чудесна работа. Картичката е наложителен детайл и е черешката на тортата в цялата аранжировка. 
 Бира и чипс в борба за контролиране на климата Бира и чипс в борба за контролиране на климата
Много обичаната композиция от бира и чипс се употребява за първи път за справяне с изменението на климата, оповестява Би Би Си. Фирмата Cr...

Втората част от подаръка, която в действителност е неговата същност е биреният календар . Не си представяйте книжен или мукавен календар с изобразени на него бири. Идеята е доста надалеч от това. Става дума за няколко разнородни бири, които индивидът би харесал. Идеята е индивидът да отваря и изпива по една бира дневно до Коледа или Нова година. Ако намерите бутикови крафт бири - още по-добре.
Това е една чудесна изненада, която би зарадвала всеки фен на бирите. Разбира се, концепцията може да се осъществя и с други типове питиета като вино, само че тогава и нейната цена би станала друга. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР