Знаем, че не сте от най-големите фенове на сериала Дързост

...
Знаем, че не сте от най-големите фенове на сериала Дързост
Коментари Харесай

Всички помним ''Дързост и красота''! Ето с какво се занимават и как изглеждат актьорите днес

Знаем, че не сте от най-големите почитатели на сериала " Дързост и хубост ", само че сигурно сте израсли с този филм. На колкото и да сте години. Снимките на сериала стартират през 1987 година и към момента не престават. Към момента на написване на този текст епизодите са близо 8000.

Какво обаче се случва с някои от най-попуярните лица от сериала? Жокерът тук е, че към този момент не се снимат в него. Някои от тях са се снимали " единствено " към 3000 епизода, само че към момента са най-популярните лица на " Дързост и хубост ". Е, какво вършат през днешния ден Брук, Рич, Стефани, Ерик и Тейлър?

Виж още: Странна болест: Актьорът, изиграл Малкълм, не помни да е играл в сериала!

Катрин Кели Ланг

Актрисата изигра ролята на Брук. Влиза в сериала през 1981 година За последно се повявява в него през 2007 година, само че единствено като посетител. В последно време взе участие в риалити излъчвания и телевизионни надпревари. Вече е и баба, като внучката ѝ Зума е на 1 годинка.

Виж още: Актрисите, които изиграха най-известните си функции бременни! Без даже да разберем

Рон Мос

Екранният Рич през днешния ден е на 67 година и е по-популярен в Съединени американски щати с музикалната си кариера. Спира да се снима в сериала през 2012 година През актуалната година обиколи Австралия на независимо турне. 

Виж още: Заради ненавист: Никога няма да видите тези артисти дружно!

Сюзън Фланъри

Актрисата, изиграла Стефани Форестър, през днешния ден е на 80 година Последният филм, в който се снима, е от 2004 година Живее с приятелката си Рита Браун, като двете имат една осиновена щерка.

Джон Маккук

Екранният Ерик през днешния ден е на 75 години. Снима се в още много продукции, само че е най-известен точно с ролята си от " Дързост и хубост ". Женен е от 1980 година насам и има три деца.

Хънтър Тайло

Красавицата, изиграла ролята на Тейлър, през днешния ден е на 57 година От 1980 година насам се дами три пъти и има общо 4 деца. Уви, синът ѝ почива след онкологично заболяване през 2007 година

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР